Burdur Otomobil Şarampole Devrildi, 1'i Bebek 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Burdur Otomobil Şarampole Devrildi, 1'i Bebek 3 Ölü, 2 Yaralı

Otomobil şarampole devrildi, 1'i bebek 3 ölü, 2 yaralıBURDUR'da otomobilin şarampole devrildiği kazada Rahim Işık (56), kızı Sibel Işık (30) ve torunu 5.5 aylık Esma Işık yaşamını yitirdi.

01.04.2019 20:59

Otomobil şarampole devrildi, 1'i bebek 3 ölü, 2 yaralı

BURDUR'da otomobilin şarampole devrildiği kazada Rahim Işık (56), kızı Sibel Işık (30) ve torunu 5.5 aylık Esma Işık yaşamını yitirdi. Anneanne Gülten Işık (57) ile torunu Mila Işık (3) ise yaralandı.

Tefenni- Burdur karayolunun Beyköy kavşağında saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada, Rahim Işık'ın kullandığı 34 BDR 611 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada otomobildeki Rahim Işık, eşi Gülten Işık, kızı Sibel Işık ile torunları Mila Işık ve Esma Işık yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılardan Rahim Işık Burdur Devlet Hastanesi'ne, Sibel Işık Tefenni Devlet Hastanesi'ne, Esma Işık, Mila Işık ile Gülten Işık da Gölhisar Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Yaralılardan Rahim Işık, Sibel Işık ve Esma Işık tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gülten Işık ile Mila Işık ise Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Burdur Otomobil Şarampole Devrildi, 1\'i Bebek 3 Ölü, 2 Yaralı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Otomobil Şarampole Devrildi, 1'i Bebek 3 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement