Burdur Üniversite Kaydına Gittiği Otobüs Devrildi, Öldü - Son Dakika
Güncel

Burdur Üniversite Kaydına Gittiği Otobüs Devrildi, Öldü

Afyonkarahisar'da devrilen otobüste yaşamını yitirenlerden Süleyman Başar'ın (23) Eskişehir'e üniversite kaydına gittiği ortaya çıktı.

19.09.2018 19:59

Afyonkarahisar'da devrilen otobüste yaşamını yitirenlerden Süleyman Başar'ın (23) Eskişehir'e üniversite kaydına gittiği ortaya çıktı. 'Sabah inince ararım' diyen Başar'a ulaşamayan ailesinin merak edip yola çıktığı ve kazayı da yolda haber aldığı öğrenildi. Süleyman Başar'ın cenazesi Burdur'da toprağa verilirken, baba Yaşar Başar'ın oğlunun tabutunun başında beklediği anlar yürek burktu.Afyonkarahisar'da yolcu otobüsünün devrildiği kazada yaşamını yitiren Süleyman Başar için memleketi Burdur'un merkeze bağlı Kavacık köyünde cenaze töreni düzenlendi. Baba Yaşar Başar'ın köy camiinde yapılan törende tabutun başındaki hüzünlü bekleyişi yürek burktu. Süleyman Başar'ın cenazesi öğle vakti kılınan namazın ardından köy mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Dinar Meslek Yüksekokulu Turizm İşletmeciliği mezunu olan Süleyman Başar'ın Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'ne kayıt yaptırmak için Eskişehir'e gitmek amacıyla otobüste olduğu öğrenildi. Ailesinin 2 gün önce Eskişehir'e yolcu ettiği Süleyman Başar'ı sabah telefonla aradığı, ulaşamayınca 'başına bir iş geldi' diyerek bakmak için yola çıktığı ve kaza haberini de yolda öğrendiği kaydedildi.

'CENAZESİNİ HASTANEDE BULDUK'

Kuzeni Ahmet Başar, otobüse binmeden önce 'Sabah inince ararım' diyen Süleyman Başar'dan haber alamayınca merak edip bulmak için yola çıktıklarını söyledi. Başar, Yolda otobüsün kaza yaptığını öğrendik. Aradık ama bulamadık. Adını yanlış yazmışlar. 'Süleyman Yavuz' diye yazmışlar. 112'den, jandarmadan araştırdık ve cenazesini Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde bulduk dedi.

Burdur Üniversite Kaydına Gittiği Otobüs Devrildi, Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Üniversite Kaydına Gittiği Otobüs Devrildi, Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement