Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Personelin Kurban Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika
Güncel

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Personelin Kurban Bayramı'nı Kutladı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Personelin Kurban Bayramı\'nı Kutladı

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Kurban Bayramı dolayısıyla belediye personeliyle bayramlaştı. Deveciler, personelinin hakkını vererek belediyenin öz kaynaklarıyla hizmet ettiğini belirtti ve emekçilerin bayram ikramiyelerini aksatmadan ödediğini söyledi. Ayrıca, EYT'den faydalanarak emekli olan 13 çalışanın ikramiyelerini de belediyenin öz kaynaklarıyla ödediklerini belirtti. Başkan Deveciler, tüm meclis üyeleri ve belediye çalışanlarının başarısı olduğunu vurgulayarak personeline teşekkür etti ve güzel bayramlar diledi.

27.06.2023 16:19

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, personelin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla Burhaniye Belediye Meclis Salonu'nda personelle bayramlaşan Başkan Deveciler, ardından belediye şantiyesine geçerek saha personelinin de bayramını kutladı. Birlikten güç doğduğunu vurgulayan Ali Kemal Deveciler, şunları söyledi:

" İller Bankası'ndan hiç bir kredi almadan kendi öz kaynaklarımızla 'Burhaniyeliler en iyisine layıktır' düşüncesiyle hizmet ediyoruz. Personel maaşlarını göreve geldiğimizden beri geciktirmiyor, emekçimizin hakkını veriyoruz. Bayramdan evvel bayram ikramiyelerinizi aksatmadan ödedik. EYT'den faydalanarak emekli olan 13 arkadaşımızın da ikramiyelerini belediyemiz öz kaynakları ile ödeyerek emekçilerimizin hakkını teslim ettik. Bu başarı tek başına sadece Ali Kemal Deveciler olarak benim değil, tüm meclis üyelerimiz ve belediye çalışanlarımız olarak hepimizin başarısıdır. Hepinize tekrar ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aileniz ve sevdiklerinizle nice güzel bayramlar diliyor, bayramınızı kutluyorum."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler Personelin Kurban Bayramı'nı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement