Bursa-19 Yaşındaki Genç, Sel Kurbanı Mı? - Son Dakika
Güncel

Bursa-19 Yaşındaki Genç, Sel Kurbanı Mı?

Bursa-19 Yaşındaki Genç, Sel Kurbanı Mı?

"bursa'da Erkek Cesedi Bulundu"

30.10.2010 22:06

"BURSA'DA ERKEK CESEDİ BULUNDU"

DEREDE BULUNAN CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

BURSA'nın Gürsu ilçesinde bir derenin içerisinde bulunan erkek cesedinin 19 yaşındaki Ömer Avcı'ya ait olduğu tespit edildi. Sel felaketinin yaşandığı 14 Ekim tarihinde kaybolan Avcı'nın annesi Bursa'daki bir televizyon kanalına çıkarak oğlunun sel sularına kapıldığını söylemiş ve 'Oğlum ne olur geri dön' diyerek yalvarmıştı.

Merkez Gürsu İlçesi Kumlukalan Mevkii'nde bugün devriye gezen Yıldırım Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı'nda görevli olan Sefer Polat (54) ve Kadir Kurtuluş (34) Deliçay'da bir erkek cesedi buldular. Haber verilmesi sonucu olay yerine gelen jandarma ekipleri üzerinden kimlik çıkmayan cesedin vücudunda kırıklar bulunduğu ve köpekler tarafından parçalandığını tespit etti. Olayın ardından bölgedeki kayıp başvurularını inceleyen Gürsu Jandarma Komutanlığı ekipleri cesedin minibüs durağında kahyalık yapan ve üç kardeşinin geçimini sağlamak için boş kaldığı zamanlarda ayakkabı boyayan Ömer Avcı'ya ait olduğunu belirledi. Cesedin kaldırıldığı Adli Tıp Kurumu'na gelen anne Makbule Avcı (43), oğlunun cesedini tespit ettikten sonra gözyaşlarına boğuldu. Adli Tıp Kurumu önüne toplanan Avci'nın yakınları talihsiz gencin en son sel felaketinin yaşandığı 14 Ekim gecesi oturduğu Karapınar Mahallesi'nde gördüklerini ve kendisinden bir daha haber alamadıklarını söylediler. Olay yerinde inceleme yapan jandarma ekiplerinin olayda herhangi bir cinayet izine rastlamadıkları öğrenildi.

'NE OLUR GERİ DÖN OĞLUM'

Ömer Avcı'nın kaybolmasının ardından anne Makbule Avcı Bursa'daki bir televizyon kanalına giderek oğlunun bulunması için yardım istemişti. Oğlunun sel sularına kapıldığından endişe ettiğini söyleyen anne Makbule Avcı, ôSelin olduğu gece öİşe gidiyorumö diyerek evden çıktı. Bir daha da geri gelmedi. Arkadaşları bali çektiğini söylediler. Köprü altına gittiğini sandım. Bursa'nın her yerini araştırdım. Akrabalarıma sordum bulamadım. Kimse sana bir şey demeyecek Allah'ını seversen geri dön oğlum. Ne istedin ben yapmadım. Ben çocuklarım için her şeyi yaptım. Onlara yoksulluk açlık çektirmedim. Kardeşin Zeynep seni istiyor. Kardeşlerinin boynu bükük kaldı. Ne olur geri dön.ö diyerek oğlunun evine dönmesi için yalvarmıştı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-19 Yaşındaki Genç, Sel Kurbanı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement