Bursa Bu Konser Kanser Hastalarına Şifa Olacak - Son Dakika
Güncel

Bursa Bu Konser Kanser Hastalarına Şifa Olacak

Bursa Bu Konser Kanser Hastalarına Şifa Olacak

Bu konser kanser hastalarına şifa olacak Bursa'da temsilciliği olan Pembe İzler Derneği'ni geliri kanser hastalarına verilmek üzere konser düzenledi.

27.01.2016 16:14

Bu konser kanser hastalarına şifa olacak

Bursa'da temsilciliği olan Pembe İzler Derneği'ni geliri kanser hastalarına verilmek üzere konser düzenledi. Kanserden yaşamını yitiren Sanatçı Kayahan'ın eşi İpek Açar'ında sahne alacağı konser cuma akşamı yapılacak.

Merkezi İstanbul'da bulunan Pembe İzler Derneği'nin Bursa'daki temsilciliği kanserli kadınlar için anlamlı bir konser düzenliyor. Kanser sebebiyle kaybettiğimiz sanatçı Kayahan'ın eşi İpek Açar, Kayahan'ın şarkılarını kanser hastası kadınların tedavileri için seslendirecek. İpek Açar'ın yanı sıra Suat Suna'nın sahne alacağı konser, 29 Ocak Cuma günü saat 21.00'da Jolly Joker Bursa'da gerçekleşecek. Konserle ilgili bilgi veren Pembe İzler Derneği Bursa Şube Başkanı Ayşe Müge Öztürk, maddi anlamda yetersiz olan, erken teşhisin bilincinde olmayan kadınlara yardım ettiklerini söyledi. Kanserli kadınlara psikolojik, maddi ve manevi destek verdiklerinin altını çizen Öztürk, 'Bursa'daki en büyük projemiz cuma günü vereceğimiz konser. 9 Ocak'ta Bursa'da rahmetli Kayahan'ın eşi İpek Açar'ın yanı sıra Suat Suna ve İskender Paydaş konserde sahne alacak. Buradan elde edilen gelirler tamamen kanser hastalarının tedavisinde kullanılacak. Türkiye'de 60 bin ile 80 bin arası kanser hastası var. Her yıl bunların yarısından fazlası tedavi görüyor. Bizim yoğunluğumuz tamamen kadın kanserleri tedavisine yöneliktir. Türkiye'de 8 kadından bir tanesi meme kanseri. Bunlarda tedavi çok önemli. Bu sebeple vatandaşlarımızın kanserli hastaların tedavisine destek olmaları için bu konsere davet ediyoruzö dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Bu Konser Kanser Hastalarına Şifa Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement