Intihar girişimi kelepçeyle önlendi
BURSA'da sevgilisi ile sorunları olduğunu iddia eden genç, köprüye çıkarak intihar girişiminde bulundu. Bir türlü ikna olmayan genç, polis tarafından köprüye kelepçelendikten sonra yukarıya çekildi
Olay, merkez Nilüfer ilçesi Nilüfer Deresi üzerinde bulunan köprüde meydana geldi. Üzerinde kimlik bulunmayan ve isminin Ramazan A. olduğunu iddia eden genç, kız arkadaşı ile bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Bunalıma giren genç köprüye çıkarak kendini öldürmek istediğini söyledi. Yoldan geçen vatandaşlar durumu hemen polis ekipleri 110 itfaiye ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler genci ikna etmeye çalıştı. Israrından vazgeçmeyen genç, ' Abi arayın kız arkadaşımı son kez konuşmak istiyorum. Ben çok sevdim onu Kitaba el bastık. Birbirimizi bırakmayacaktık' dedi.
Yaklaşık 1 saat köprüde kalan genç, ikna çabalarına olumsuz cevap verince köprünün demirlerine kelepçelenerek halat ile yukarı çekildi. Sinir krizi geçiren Ramazan A. güçlükle ambulansa bindirildi. Ramazan A. sağlık kontrolü için Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR
Haber: Berktuğ ÖNCÜ/BURSA,(DHA)-
(Tür: Yurt)
Son Dakika › Güncel › Bursa Intihar Girişimi Kelepçeyle Önlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.