Bursa Turizm Zirvesine Hazırlanıyor - Son Dakika
Güncel

Bursa Turizm Zirvesine Hazırlanıyor

Bursa Turizm Zirvesine Hazırlanıyor

1. Bursa Turizm Zirvesi, dünya vizyonuna sahip turizm uzmanlarının katılımıyla 3 Kasım tarihinde Merinos AKKM düzenlenecek.

10.10.2012 16:03

Bursa turizminin her yönüyle konuşulacağı 1. Bursa Turizm Zirvesi, dünya vizyonuna sahip turizm uzmanlarının katılımıyla 3 Kasım tarihinde Atatürk Kongre Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) düzenlenecek.

Bursa Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi'nin katkılarıyla Bursa Skal Kulübü'nün ev sahipliğinde yapılacak olan 1. Bursa Turizm Zirvesi'nde, şehrin turizmi tüm yönleriyle uzmanlar tarafından ele alınacak. Zirveye, TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy, TÜROFED Başkanı Osman Ayık, Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Turgut Gür, Lütfi Kırdar Genel Müdürü Pervin Zeydan Yalazan, Atlas Jet Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, Öger Yönetim Kurulu Başkanı Vural Öger, Diana Yönetim Kurulu Başkanı Burak Tonbul, eski Turizm Bakanı Bahattin Yücel, Visitur Yönetim Kurulu Başkanı Talha Çamaş, ESPA'dan (Avrupa Kaplıcalar Birliği) João Pinto Barbosa, TUİ Türkiye Temsilcisi Hüseyin Baraner, Türkiye SKAL Federasyonu Başkanı Deniz Anapa ve Eski Dünya SKAL Başkanı Hülya Aslantaş konuşmacı olarak katılacak.

Konusu, 'Turizm Kenti Bursa'nın Geleceğini Bugünden Planlayalım" olarak belirlenen zirvede, 2 Kasım Cuma günü tarih, kültür ve inanç turizmi ile beraber termal ve sağlık turizmi, dağ ve kayak turizmi, kongre ve fuar turizmi, ulaşım, konaklama, yiyecek-içecek-eğlence mekanları-turizm altyapıları konuları komisyonlarda ele alınacak. 3 Kasım Cumartesi günü ise '1. Bursa Turizm Zirvesi' toplantısı yapılacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Turizm Zirvesine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement