Bursaspor Süper Kupa İçin Yola Çıktı - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Süper Kupa İçin Yola Çıktı

Bursaspor Süper Kupa İçin Yola Çıktı

Bursaspor, Yarın İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor ile Oynayacağı Süper Kupa Karşılaşması İçin Özlüce Tesisleri'nden Yola Çıktı. Tam Kadro Olarak İstanbul'a Giden ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın da Bulunduğu Kafile Feribot ile Mudanya'dan Yenikapı'ya Geçecek ve Konaklayacakları Holiday İnn Airport Otel'e Geçerek Kampa Girecek. Bursaspor, Akşam Saatlerinde İse Olimpiyat Stadı'nda Antrenman Yapacak.

06.08.2010 17:34

Bursaspor, yarın İstanbul Olimpiyat Stadı'nda Trabzonspor ile oynayacağı Süper Kupa karşılaşması için Özlüce Tesisleri'nden yola çıktı. Tam kadro olarak İstanbul'a giden ve Futbol Şube Sorumlusu Mesut Mestan'ın da bulunduğu kafile feribot ile Mudanya'dan Yenikapı'ya geçecek ve konaklayacakları Holiday İnn Airport Otel'e geçerek kampa girecek. Bursaspor, akşam saatlerinde ise Olimpiyat Stadı'nda antrenman yapacak.

VEDERSON İLK KEZ

Yarın akşam oynanacak karşılaşmada son transferlerden Gökçek Vederson yeşil beyazlı forma ile ilk resmi müsabakasına çıkacak. Heyecanlı olduğunu belirten Vederson, yolculuk öncesi, "Hazırız. Kupayı biz getireceğiz" dedi.

İNSUA VE HÜSEYİN YOK, STEPANOV VE NUNEZ OYNAYABİLİR

Yeşil beyazlılarda Avusturya kampında sakatlanan yıldız futbolcu İnsua ile sakatlığı yeni sona eren tecrübeli futbolcu Hüseyin Çimşir bu maçta forma giyemeyecek. Takımla birlikte İstanbul'a giden iki futbolcu karşılaşmayı tribünden izleyecek. Stepanov ve Nunez'in ise maçın gidişine göre görev alabilecekleri kaydedildi. Bursaspor'un yarın oynanacak Süper Kupa maçına şu muhtemel onbirle çıkması bekleniyor:

İvankov, Ali Tandoğan, Ömer, İbrahim, Vederson, Volkan, İvan Ergiç, Kirita, Batalla, Ozan İpek, Turgay Bahadır

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Süper Kupa İçin Yola Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement