Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Gidecekler Mersin Maçından Sonra Belli Olacak - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Gidecekler Mersin Maçından Sonra Belli Olacak

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Gidecekler Mersin Maçından Sonra Belli Olacak

Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Gidecekler Mersin maçından sonra belli olacakBursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

11.05.2016 20:10

Bursa spor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Gidecekler Mersin maçından sonra belli olacak

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Özlüce Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Takımdan gidecek oyuncuları son maçta teknik ekibiyle birlikte belirleyeceklerini ve kendilerine bu kararlarını bildireceklerini söyledi.

Bursaspor, Timsah Arena Bursa Büyükşehir Belediye Stadı'nda oynayacağı Torku Konyaspor karşılaşmasını ve geçtiğimiz hafta oynanan ve 3-3 sonuçlanan Osmanlıspor maçını değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, Osmanlıspor ikinci yarı müthiş oynadı. Galibiyete ulaşabilecekleri pozisyonları da buldu dedi. kazanmak istedikleri

Keyifli maç oldu. 3-0'dan sonda 3-3 ayrılmak bizi üzdü diyen Hamzaoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü

Osmanlı spor ikinci yarı inanılmaz tempo ortaya koydular. Maçı kazanabilirlerdi. 3 puanı alabilecek pozisyonları da buldular. Biz ilk yarıda düşündüklerimizi yaptık. Osmanlıspor'un üzerimize geleceğini biliyorduk. Merkezden kısa paslarla geçmeyi düşündük. Bunda başarılı olduk. Fakat skoru koruyamadık. Boza oyuncularımız fizik olarak oyundan düştü. Değişiklerle gençleri oyuna koyduk. Amaç maçı kazanırken önümüzdeki yılları da kazanmak istiyorduk. Şimdi o maç geride kaldı. Cumartesi günü oynayacağımız Torku Konyaspor maçı var. Seyircimizle birlikte bütünleşip coşkulu bir futbol ortaya koyup kazanmak istiyoruz. Tabi hem bu maçı hem de Mersin İdmanyurdu maçını en iyi şekilde tamamlayıp gelecek sezonun hazırlıklarına başlayacağız.

U21'İN ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR

Gençlerle ilgili bir soru üzerine ise Hamzaoğlu, Gençleri kazanmaya devam edeceğiz. Ancak U 21 takımının cumartesi günü şampiyonluk maçı var. Bugüne kadar kadromuzda yer alan bir çok oyuncumuz oradaki yarışta vardı. Bazılarını orada şampiyonluk coşkusunu yaşamaları için değerlendirmek istiyoruz.Bazılarını burada değerlendireceğiz dedi.

PABLO SAKATTI. KENDİNİ ZORLADI

Osmanlıspor karşılaşmasında Batalla'nın niçin değiştirildi sorusuna ise, Hamza Hoca, Pablo'nun sakatlığı vardı. Uzunca süre idare etti. Risk etmek istemedik. Şuan doktor eşliğinde çalışıyor. Yarın bizimle çalışacak. Sakatlığını bize söyledi. Bizde beklettik. Olası ciddi sakatlığı önlemek için dışarıya aldık. Başka bir şey düşünmedik diye cevapladı.

SAKATLIKLAR HEDEFTEN UZAKLAŞTIRDI

Hedeften koplaranının sorulmasını üzerine ise tecrübeli teknik direktör, sakatlıkların takımı olumsuz yönde etkilediğini belirterek,Serdar'ın yokluğu. Emre sakattı. Düzeldi aramıza katıldı. Sonra yeniden sakatlık yaşadı. Sercan aynı şekilde yoktu. Bunlarda hücumda zenginlik oluşturmada etkili oldu. Tam kadro çıksaydık. Farklı olurdu. Şikayeti sevmediğim için elimizde olmayanları konuşmak istemiyorum. Biz bir çok maçımızı ideal kadromuzdan yoksun oynadık. Ancak oynayan herkes elinden gelini yaptık dedi.

YARINI DÜŞÜNÜYORUZ

Bazı şartların UEFA hedefini yakalamalarını engellediğini belirten Hamza Hamzaoğlu konuşmasını şöyle sürdürdü

Bugün UEFA hedefini kazanmış bir takım da olabilirdik. Bunu istedik. Bazı şartlar müsaade etmedi. Bundan dolayı son iki maçı hedefsiz oynayacağız. Biz de farklı hedefler koyuyoruz kendimize. Önümüzdeki yıla elimizdeki kadrodan en iyi şekilde nasıl değerlendirebiliriz ona bakıyoruz. Önemli olan bugünü değil, yarınlarını da düşünüp planlar yapabilmek. Düşünmek. Sabırlı olunursa adım adım herşey iyiye gidebilir.

AYRILANLARA BİZ SÖYLEYECEĞİZ

Şimdi ekiple birlikte gidecekler konusunda çalışıyoruz. Henüz net olan bir şey yok. İki maç var. Bu maçlar bittikten sonra ayrılacaklarımıza kendimiz söyleyip size duyuracağız. Netleşen bir şey yok.

TESİSTE TADİLAT OLACAK

Kamp yeri Avusturya olacak. Geçen yıl Galatasaray ile burada yapmıştık. İdeal bir yer olduğunu düşündük. Yönetimimize sunduk. Kulübe uygun olursa yaparız dedik. Onlarda görüştüler. Orada 18-19 Temmuz'da gideceğiz. Ancak Özlüce tesislerinde tadilat düşünüyoruz. Bu nedenle tarihlerde bir değişiklik olabilir.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu Gidecekler Mersin Maçından Sonra Belli Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement