Büyükşehirli Atletler Son Sürat - Son Dakika
Güncel

Büyükşehirli Atletler Son Sürat

Büyükşehirli Atletler Son Sürat

Büyükşehir'li atletler, katıldıkları şampiyonalardan dereceyle dönerken, milli takımın başarısı içinde ter döküyorlar.

08.07.2013 13:46

İzmir'de yapılan Naili Moran Atletizm yaş grupları Türkiye şampiyonasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'un altyapısından yetişen Kamuran Özen, Yener Aras ve Yavuz Tomak yarıştı. 800 metre yarışlarında Kamuran Özen ile 400 metrede yarışan Yener Aras Türkiye şampiyonu olarak büyük bir başarı elde ettiler. 100 metre yarışlarına katılan mavi beyazlı bir başka atlet Yavuz Tomak ise Türkiye ikincisi oldu. Aynı zamanda 200 metre yarışlarına da katılan Tokmak Türkiye üçüncüsü oldu.

SAMSUN'DA TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU GELDİ

Samsun'da yapılan kulüpler arası Türkiye Atletizm şampiyonasında ise Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'lu atletlerden Mustafa Yılmaz 400 metre engellide Türkiye şampiyonu olurken 400 metre de ise Türkiye üçüncüsü oldu. 3000 metrede müsabakalarına katılan Büyükşehir'li atlet Hakan çoban ise Türkiye üçüncüsü olan bir başka atlet oldu.

İKİ ATLET BALKAN ŞAMPİYONASINDA

İki farklı yarışlarda birçok derece kazanan mavi beyazlı atletler, Türkiye'nin yanı sıra uluslar arası müsabakalarda da ülkemizi temsil etmeye devam ediyor. Öte yandan Denizli'de düzenlenecek olan Gençler Balkan şampiyonasına Mavi beyazlı kulüpten iki sporcu katılacak. 800 metre ve 1500 metrede Türkiye şampiyonu olan Utku Çobanoğlu ile Uzun Atlama ve Sırıkla Yüksek atlamada Türkiye şampiyonu olan Yunus Pehlevan Milli takımımız adına mücadele edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehirli Atletler Son Sürat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement