Çalık Denim'e İhracat Liderleri Platin Ödülü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çalık Denim'e İhracat Liderleri Platin Ödülü

20.05.2016 11:03

Premium denim üretiminde dünyanın en büyük 10 firmasından biri olan ve üretiminin yüzde 60'ını ihraç eden Çalık Denim, İTHİB tarafından düzenlenen "İhracatın Liderleri Ödülleri"nde Platin Ödülün sahibi oldu.

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) tarafından, hazır giyim, tekstil, deri ve halı sektörlerinde ihracatta gösterdikleri performans ile ülke ekonomisine sağladıkları katkılardan dolayı başarılı ihracatçıların ödüllendirildiği "İhractın Liderleri Ödülleri" organizasyonunda Çalık Denim'e Platin Ödülü verildi. Raffles İstanbul Zorlu Center'da gerçekleştirilen organizasyonda ödülü Çalık Denim adına Mali ve İdari İşler Direktörü Fatih Doğan aldı.

Çalık Denim, yenilikçi ve özgün dokunuşları ile Türkiye'nin dokuma konfeksiyon ihracatında %26,1'lik bir paya sahip olan dokuma denim giysilerinin gelişimine büyük katkı sağlıyor. Yılda 40 milyon metre kare denim kumaşı üreten ve üretiminin yüzde 60'ını ağırlıklı olarak Avrupa, ve ABD'ye ihraç eden Çalık Denim, önümüzdeki dönemde Güney Amerika ve Uzak Doğu pazarlarına yapılan ihracatı arttırmayı hedefliyor. Dünyada premium denim üretiminde en büyük 10 şirketten biri olan Çalık Denim, küresel denim markalarının en önemli tedarikçileri arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çalık Denim'e İhracat Liderleri Platin Ödülü - Son Dakika


Advertisement