Çanakkale'de 'Hayır' ve Ysk Protestosu - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de 'Hayır' ve Ysk Protestosu

Çanakkale'de 'Hayır' ve YSK protestosuÇANAKKALE'de, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) referandumda mühürsüz oyların geçerli sayılması yönündeki kararına tepki gösteren CHP İl Gençlik Kolları üyeleri yürüyüş yaparak seçimin iptal edilmesini istedi.

18.04.2017 22:27

Çanakkale'de 'Hayır' ve YSK protestosu

ÇANAKKALE'de, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) referandumda mühürsüz oyların geçerli sayılması yönündeki kararına tepki gösteren CHP İl Gençlik Kolları üyeleri yürüyüş yaparak seçimin iptal edilmesini istedi.

CHP İl Gençlik Kolları, Çanakkale Kadın Dayanışması üyeleri ve bazı sivil toplum kuruluşu üyelerinden oluşan grup bu akşam saat 19.00'da İskele Meydanı'nda toplanarak YSK'nın 16 Nisan Halk Oylaması için verdiği kararı protesto etti. Partili Cumhurbaşkanlığı'na karşı olduklarını belirten grup üyeleri, 'Susma haykır, başkanlığı hayır' sloganı attı. Meydandan kordon boyuna çıkarak yürüyüşe geçen grup büyük bir Türk bayrağı açarak 'Boyun eğme' ve 'Hayır daha bitmedi' yazılı pankart taşıdı. Yürüyüş sırasında sık sık İzmir Marşı'nı söyleşen gruptaki bazı protestocular, ellerindeki tencere ve tavaları çalarak tepkisini gösterdi. İskele Meydanı'ndan kordon boyuna çıkıp, Golf Çay Bahçesine kadar yürüyen grup, aynı güzergahı takip ederek yeniden İskele Meydanı'na geldi.

Geniş güvenlik önlemenin alındığı yürüyüş olaysız şekilde sona erdi.

Çanakkale\'de \'Hayır\' ve Ysk Protestosu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de 'Hayır' ve Ysk Protestosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement