Çanakkale'de 'Jandarma' Dolandırıcılığı: 5 Şüpheli Yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Çanakkale'de 'Jandarma' Dolandırıcılığı: 5 Şüpheli Yakalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Çanakkale\'de \'Jandarma\' Dolandırıcılığı: 5 Şüpheli Yakalandı
 Güncelleme: 

Çanakkale'nin Çan ilçesinde kendini jandarma olarak tanıtan 5 kişi, bir kadının altınlarını dolandırarak çaldı. Ekiplerin yaptığı operasyon ile şüpheliler yakalandı ve altınlar sahibine teslim edildi.

ÇANAKKALE'nin Çan ilçesinde kendilerini 'jandarma' olarak tanıtıp, bir kadını 2 burma bilezik, tam altın, 2 çeyrek altınını alan 5 şüpheli yakalandı.

Olay, 17 Aralık'ta Çan ilçesine bağlı Dereoba köyünde meydana geldi. Köyde yaşayan bir kadın dolandırıldığı gerekçesiyle jandarmaya başvurdu. Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı. İncelemede, kadının evine gelen 5 şüphelinin kendilerini 'jandarma' olarak tanıttıkları tespit edildi. Şüphelilerin, yaşlı kadına kimliğinin bir hırsızlık olayında kullanıldığını, kimliğini ve evdeki altınları çalınan altınlarla karşılaştırılması için kendilerine teslim etmesi gerektiğini söyleyerek, 2 burma bilezik, tam altın, 2 çeyrek altını alıp, kaçtıkları belirlendi. Şüphelileri tespit eden ekipler, 5 jandarma aracıyla yaptıkları takiple taksideki 3 şüpheliyi yakaladı. Yalova'da olduğu tespit edilen 2 şüpheli de ekiplerce gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin adliyeye sevk edilen 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Öte yandan altınlar sahibine teslim edildi.

Kaynak: DHA