Çanakkale'de Ramazan Bayramı tatilinde trafik denetimleri sürüyor - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Ramazan Bayramı tatilinde trafik denetimleri sürüyor

Çanakkale\'de Ramazan Bayramı tatilinde trafik denetimleri sürüyor

Çanakkale'de emniyet ve jandarma ekipleri, Ramazan Bayramı tatilinde kazaları en aza indirmek ve trafik güvenliği sağlamak amacıyla denetimlerini sürdürüyor. Vali İlhami Aktaş, Çanakkale-Ayvacık yolunda gerçekleştirilen trafik denetimlerine katılarak ekiplerle sohbet etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi. Aktaş, trafik kurallarına uyma önemine vurgu yaparak vatandaşların kazasız bir bayram geçirmelerini temenni etti.

07.04.2024 18:03  Güncelleme: 18:05

Çanakkale'de, emniyet ve jandarma ekipleri Ramazan Bayramı tatilinde kazaları en aza indirmek ve trafik güvenliği için denetimlerini sürdürüyor.

Vali İlhami Aktaş, denetimler kapsamında Çanakkale-Ayvacık yolunda İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen trafik denetimlerine katıldı.

Uygulama noktasında jandarma ekipleri ile bir süre sohbet ederek yapılan uygulamalar ve faaliyetler hakkında bilgi alan Aktaş, trafik uygulama noktasında görev yapan ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Trafiğe çıkan vatandaşların, kurallara uymalarının önemine değinen Aktaş vatandaşların Ramazan Bayram'ını kutlayarak, kazasız hayırlı yolcuklar yapmaları temennisinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Ramazan Bayramı tatilinde trafik denetimleri sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement