Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu Alanı'nda Çalışma Başladı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu Alanı'nda Çalışma Başladı

Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu Alanı\'nda Çalışma Başladı

MANİSA Belediyesi'nin 6 Ekim Perşembe günü temelini atacağı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu alanında çalışmalar başladı.

30.09.2011 21:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MANİSA Belediyesi'nin 6 Ekim Perşembe günü temelini atacağı Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu alanında çalışmalar başladı. Öncelikle anıt ve sergi salonunun yapılacağı alandaki ağaçları özenle yerinden söktüklerini belirten Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, "Bu ağaçları yeşillendirme çalışmaları yapacağımız değişik bölgelerde kullanacağız" dedi.

Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Sergi Salonu'nun yapılacağı Saruhan Otel önünde çalışmalar hız kazandı. Öncelikle bölgede zeminle ilgili çalışmalar yapılırken, alanda bulunan ağaçlarda Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçe Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yaptığı çalışma sonucunda özenle yerlerinden söküldü. Sökülen ağaçların Manisa Belediyesi Botanik Serası'nda koruma altına alınacağını belirten Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, yeşillendirme çalışması yapılacak olan bölgelerde bu ağaçların değerlendirileceğini söyledi.

Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nun 6 Ekim'de yapılacak olan temel atma töreninin ardından bölge ve çevresinde uygun görülen alanlara sökülen ağaçların yeniden dikilebileceğini de sözlerine ekleyen Çöllü, "Ağaçların söküldüğünü gören vatandaşlarımız kesinlikle şüpheye düşmesinler. Dikkatli ve zarar vermeden yerinden sökülen ağaçları yeniden doğaya kazandıracağız" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu Alanı'nda Çalışma Başladı - Son Dakika


Advertisement