Çanakkale Zaferi, 100. Yılında Haliç'te Canlandırılıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Çanakkale Zaferi, 100. Yılında Haliç'te Canlandırılıyor

20.03.2015 09:51

Eyüp Belediyesi'nin, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümünde, Haliç Etkinlik Alanı'nda düzenlediği organizasyon sadece Eyüplülerin değil tüm İstanbulluların buluşma noktası oldu.

Eyüp Belediyesi'nin, Çanakkale Zaferi'nin 100. Yıldönümünde, Haliç Etkinlik Alanı'nda düzenlediği organizasyon sadece Eyüplülerin değil tüm İstanbulluların buluşma noktası oldu.

Haliç Etkinlik Alanı'nda Çanakkale Savaşı'nın canlandırıldığı platoyu, 22 Mart Pazar günü Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, İBB yetkilileri, il ve ilçe protokolü ile Eyüplüler ziyaret edecek.

Eyüp Belediyesi'nin Haliç kıyısındaki etkinlik alanına kurduğu Çanakkale Savaşı platosunda, 100 yıl önce şanlı ordumuzun gerçekleştirdiği destan, 40 kişilik sanatçı grubuyla canlandırılıyor. İlk gösterilerini 17 Mart Salı günü yapan ekip, 23 Mart Pazartesi akşamına kadar Eyüp'teki öğrencilere ve tüm İstanbullulara bu güzel gösteriyi canlandıracaklar.

Çanakkale Destanı Özel Programında Beyaz Düşler Sahnesi oyuncuları, Çanakkale'de savaşan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman Türk askerlerini, subaylarını ve düşman kuvvetlerini, Anzak askerlerini ve savaşta olayları, ailelerin yaşadığı duygusal anları canlandırıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çanakkale Zaferi, 100. Yılında Haliç'te Canlandırılıyor - Son Dakika


Advertisement