Capıtol Dilek Ağacı 5 Yılında Adana'da Büyüyor - Son Dakika
Güncel

Capıtol Dilek Ağacı 5 Yılında Adana'da Büyüyor

Capıtol Dilek Ağacı 5 Yılında Adana\'da Büyüyor

Capitol Alışveriş Merkezi, uluslararası ödül sahibi sosyal sorumluluk projesi Dilek Ağacı ile 5. senesinde Adana'ya gidiyor.

10.04.2013 12:27

Anadolu'nun tüm bölgelerine ulaşma misyonu ile 2009 yılından beri Van, Artvin, Mardin, Nevşehir illerine ulaşan Dilek Ağacı projesi 5. yılında rotasını Akdeniz Bölgesi'ne çevirerek Adana'nın Aladağ ilçesindeki çocukların dileklerini gerçeğe dönüştürmeyi hedefliyor.

Dilek Ağacı, Capitol Alışveriş Merkezi'nin tüm ziyaretçilerini Aladağlı çocukların dileklerine kavuşturmak için standına davet ediyor.

Anadolu'daki çocuklar ile alışveriş merkezi ziyaretçileri arasında bir köprü görevi gören Capitol Alışveriş Merkezi; bu yıl 5. kez düzenlediği Dilek Ağacı ile Adana'nın Aladağ ilçesindeki öğrencilerin dileklerini gerçekleştirmek üzere yola çıktı. Aladağ ilçesinde Ceritler, Dölekli, Kökez, Kıcak ve Büyüksofulu ilköğretim okullarına Dilek Ağacı proje ekibi tarafından yapılan ziyarette, 950 öğrencinin dileği, eğitim yılı bitmeden teslim edilmek üzere toplandı.

Her yıl farklı bir Anadolu bölgesinin seçildiği Dilek Ağacı projesi bugüne kadar 4050 çocuğun hayalini gerçeğe dönüştürmenin mutluluğunu yaşıyor. Dilek Ağacı, 5. Yılında Adanalı öğrencilerle büyümeye devam ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Capıtol Dilek Ağacı 5 Yılında Adana'da Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement