Çarşı Esnafından Uğur Turan'a Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Çarşı Esnafından Uğur Turan'a Yoğun İlgi

Çarşı Esnafından Uğur Turan\'a Yoğun İlgi

Kaymakam Turan çarşı gezisinde esnaftan ve halktan yoğun ilgi gördü

13.02.2013 13:54

Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan Alaybey, Çukur ve Karatarla mahalle muhtarlıklarını ziyaret ederek muhtarların sorunlarını yerinde dinledi.

Şahinbey Kaymakamı Turan, Şahinbey Müftüsü, İlçe Sağlık Müdürü, Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü, Milli Eğilim İlçe Müdür Vekili ve Şahinbey Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdür vekili ile birlikte alışveriş merkezini içine alan ve insan sirkülasyonun yoğun olduğu çarşıda bulunan mahalle muhtarları ve esnafı ziyaret etti.

-Esnaf Başkanları Kaymakam Turan'ın çarşı gezisine eşlik etti.

Mahalle muhtarları gezisini rutin olarak sürdüren Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan'a Esnaf ve işadamları derneği olan Çarşı esnafından da bir çok üyesi bulunan PENKON Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haskaya ve Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Hayri Aytaç muhtarlar ve esnaf gezisinde Kaymakam Turan'a eşlik ederek çarşı güvenliği ve alışverişler hakkında bilgi verdiler.

Mahalle muhtarlarından mahalleleri konusunda geniş bilgi alan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan ilk ziyaretini Alaybey Mahalle muhtarı Bülent Yegül'e yaptı. Alaybey Mahalle Muhtarı küçük kulübeler de çalıştıklarını anlatarak büro şeklinde muhtarlık bürolarının sağlanması yönünde talepte bulundu.Devletin vatandaşlara yönelik yardımları konusunda bir sıkıntılarının olmadığını belirten Yegül Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan'a da ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Çukur Mahallesi Muhtarı İhsan Koçum ise mahallenin çarşı olması nedeniyle 24 hanenin olduğunu ve seçmen sayısının 80 olduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesinin Çarşı yenilemesinden sonra insan sirkülasyonun daha da arttığını, alışverişlerde bir canlılık geldiğini ifade ederek çarşı yenilenmesinde oldukça esnaf memnuniyeti var dedi. Koçum muhtarlık bürosun çarşı düzenlemesinden sonra caddesin ortasında çok garip kaldığını belirterek bir muhtarlık bürosu talep etti. Ayrıca Şahinbey ilçe Kaymakamı Uğur Turan'a sorunlarını dinlediği için teşekkür etti.

-ÇARŞI ESNAFI Şahinbey kaymakamı Turan'a yoğun ilgi gösterdi

Karatarla mahalle Muhtarı Mustafa Öz ise Kaymakam Turan'ın ziyaretinden çok memnun olduklarını vurgulayarak, devletin 143 vazifesi olduğunu muhtarların ise bu vazifelerin hepsini temsil ettiğini vurgulayarak muhtarlık müessesinin önemine vurgu yaptı. Kaymakam Turan'ın ziyaret ettiği Karatarla mahallesi muhtarının küçük kolonya dükkanı ziyaret esnasında çarşı esnafının yoğun ilgisine neden oldu.

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Şahinbey İlçe Kaymakamı Uğur Turan şimdiye kadar 120 mahalle muhtarını ziyaret ettiklerini ifade ederek, sayın valimiz Erdal Ata'nın bizlere yol göstermesiyle amaçlarının mahallelerle devletin bütünlüğünün sağlanması yönünde ihtiyaçlarının sorunlarının tespiti ve bu tespitlerin hızla vatandaş lehine sonuçlanmasının sağlanması olduğunu söyleyerek, muhtarlar gezisi bizi hem muhtarlarla, hem esnafla, hem alışveriş yapan vatandaşla, hem de esnafı temsil eden meslek örgütü olan dernek başkanlarıyla canlı hareketli bir mekanda bizleri buluşturdu. Vatandaşında bizlere olan son derece sevecen ilgisi beni mutlu etti dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çarşı Esnafından Uğur Turan'a Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement