Çavuşoğlu: Bölgede Türkiyesiz Ne Adım Atılır Ne de Karar Alınır (2) - Son Dakika
Güncel

Çavuşoğlu: Bölgede Türkiyesiz Ne Adım Atılır Ne de Karar Alınır (2)

Çavuşoğlu: Bölgede Türkiyesiz Ne Adım Atılır Ne de Karar Alınır (2)

Bakan ÇAVUŞOĞLU GÜREŞLERİ İZLEDİ Antalya Büyükşehir ve Elmalı belediyelerince bu yıl 662'ncisi düzenlenen Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanlık karşılaşmasının yapılacağı son günü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla başladı.

07.09.2014 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakan ÇAVUŞOĞLU GÜREŞLERİ İZLEDİ

Antalya Büyükşehir ve Elmalı belediyelerince bu yıl 662'ncisi düzenlenen Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin başpehlivanlık karşılaşmasının yapılacağı son günü, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun katılımıyla başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Vali Vekili Turan Eren, AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani ve çok sayıda protokol mensubunun katıldığı güreşlerin son günü, Elmalı Mehteran Takımı'nın gösterisiyle başladı. Bakan Çavuşoğlu, er meydanına başcazgırın karşılamasıyla girdi, beraberindekilerle birlikte er meydanında tur atarak tribünleri dolduran güreş severleri selamladı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, er meydanında Ahmet Taşçı gibi yağlı güreşin efsane isimleriyle bir araya geldi, bu yılki güreşlerin başpehlivanlık müsabakaları yarı final kura çekimine nezaret etti. Bakan Çavuşoğlu, güreş ağalığı için yapılan açık artırmayı da izledi. İşadamı Muharrem Ak, açık artırma sonunda 150 bin TL'ye Elmalı Yeşilyayla Yağlı Pehlivan Güreşleri'nin yeni ağası oldu.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, başpehlivanlık için yarı final güreşlerinin tamamlanmasının ardından alandan ayrıldı. Çavuşoğlu, Orman Bölge Müdürlüğü'ne ait helikopterle Antalya'ya gitti. Bakan Çavuşoğlu, Antalya Havalimanı'ndan Ankara'ya hareket edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çavuşoğlu: Bölgede Türkiyesiz Ne Adım Atılır Ne de Karar Alınır (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement