Çeçenistan'dan Türk İşadamlarına Yatırım Çağrısı (2) - Son Dakika
Güncel

Çeçenistan'dan Türk İşadamlarına Yatırım Çağrısı (2)

Çeçenistan\'dan Türk İşadamlarına Yatırım Çağrısı (2)

Kardeş ODA ANLAŞMASI İMZALANDI Rusya Federasyonu Çeçenistan Özerk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Khasan Khakimov, Adana programı kapsamında Çeçenistan Ticaret ve Sanayi Odası ile Adana Ticaret Odası (ATO) arasında imzalanan 'kardeş oda' anlaşması törenine katıldı.

13.01.2014 15:40

Kardeş ODA ANLAŞMASI İMZALANDI

Rusya Federasyonu Çeçenistan Özerk Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Khasan Khakimov, Adana programı kapsamında Çeçenistan Ticaret ve Sanayi Odası ile Adana Ticaret Odası (ATO) arasında imzalanan 'kardeş oda' anlaşması törenine katıldı. Törende konuşan ATO Başkanı Atila Menevşe, Türkiye ile Çeçenistan arasındaki ticari ilişkilerin daha da geliştirilmesini istedi. Bu yönde yapılacak çabalara destek vereceklerini kaydeden Menevşe, Başbakan Yardımcısı Khasan Khakimov ile beraberindeki heyete teşekkür etti.

Khasan Khakimov da Türkiye ile Çeçenistan'ın tarihsel kökleri ve güçlü bağlarının bulunduğunu söyledi. Çeçenistan'ın huzura erme aşamasının tamamlandığını belirten Khakimov, Türk işadamlarını ülkesine yatırım yapmaya davet etti. Ziyarette, Çeçenistan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurbek Adaev ile ATO Başkanı Atila Menevşe, 'kardeş oda' anlaşmasını imzaladı. Çeçenistan heyeti, Adana Sanayi Odası'nı da ziyaret etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çeçenistan'dan Türk İşadamlarına Yatırım Çağrısı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement