Çeliktaş Dostları İftarda Buluştu - Son Dakika
Güncel

Çeliktaş Dostları İftarda Buluştu

Çeliktaş Dostları İftarda Buluştu

Sakarya'nın köklü firmalarından Çeliktaş Kent Beton Sahibi Mevlüt Çelik; dostları ile birlikte çalıştıkları meslek gruplarına Güreser'de İftar verdi.

12.08.2011 14:20  Güncelleme: 14:21

Sakarya'da 1987 yılından beri faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdüren Çeliktaş İnşaat Şirketi; bu yıl bünyesine kattığı Çeliktaş Kent Beton'un dost vemeslek grupları; Önceki akşam Güreser Et Kokantası'nda düzenlenen İftar'da biraraya geldi. Çeliktaş Kent Beton Sahibi Mevlüt Çelik'in ev sahipliğini yaptığı İftar'a; Arifiye Kaymakamı Birol Kurubal, Söğütlü Belediye Başkanı Ertuğrul Özcan, Alternatif Bank Sakarya Şube Müdürü Cemal Kayal, Sakarya Doğumevi Başhekimi Aydın Sarı, Sakarya Trabzonlular ve Şalpazarılılar Dernekleri'nin yöneticileri, iş adamları ve Çeliktaş dostları katıldı.

BAŞARILI ÇALIŞMALAR

Sakarya'da Çeliktaş İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi olarak 1987 yılında faaliyete başladıklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Çelik; şirketlerinde altyapı ve üst yapı elemanları üretip, aynı zamanda uygulamasını da başarılı bir şekilde yaptıklarını söyledi. Hizmetlerini hızla büyütürek sürdürdüklerini dile getiren Mevlüt Çelik; 2011 yılında bünyelerine kattıkları Çeliktaş Kent Beton Hazır Beton Tesisi ile Sakarya'daki yatırımlarına devam ettiklerini, "Kentin Hazır Betonu" sloganıyla öne çıkan şirketlerinde, makina parkı olarak 3 pompa ve 15 mikser ile Sakaryalıların hizmetine girdiğini bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çeliktaş Dostları İftarda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement