Cemal Nalga Pınar Karşıyaka'da - Son Dakika
Güncel

Cemal Nalga Pınar Karşıyaka'da

Cemal Nalga Pınar Karşıyaka\'da

Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ı 84-77 yenen Pınar Karşıyaka, zirve yarışına yeniden ortak oldu.

25.12.2014 14:48

Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ı 84-77 yenen Pınar Karşıyaka, zirve yarışına yeniden ortak oldu. Pınar Karşıyaka, Türk Telekom'dan pivot Cemal Nalga ile anlaştı.

12 maçta 7'nci galibiyetini elde eden yeşil kırmızılılarda, müsabakadan saatler önce açıklanan cezası nedeniyle tribüne çıkmak zorunda kalan Antrenör Ufuk Sarıca, "Tribünde olmak sahada bulunmaktan çok daha zor ve stresli. Darüşşafaka Doğuş deplasmanında hakeme ceza alacak birşey söylemedim. Karar şaşırtıcı ve üzücü oldu ama ceza takımımı daha da hırslandırdı" dedi. Çok kritik bir galibiyete imza attıklarını sözlerine ekleyen Ufuk Sarıca konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ligde bu sezon her takım birbirini yenebiliyor. Sıkıntılı bir dönemde bu galibiyet bizi yeniden üst sıralara ortak yaptı. Haftada 3 maç oynayan oyuncularımın performansında iniş-çıkış olabiliyor. Galatasaray Liv Hospital gibi bol alternatifli bir kadroyu geriden gelerek yenmek büyük başarı ve moral kaynağı. Maçta Barış ve Soner gibi yerli oyuncularımızın skora yaptığı büyük katkıya da ayrıca sevindim. Zirve mücadelemizi yılmadan sürdüreceğiz."

CEZA GELİYOR

Pınar Karşıyaka'nın başı Galatasaray maçında taraftarın rakip takımın antrenörü Ergin Ataman'a yönelik küfürlü tezahüratı ve sahaya attıkları yabıncı maddeler nedeniyle yanacak. Karşılaşmada 3 kez taraftara yönelik anons yaptıran hakemler, küfürler ve yabancı maddeleri ayrıca raporlarına yazdı. Pınar Karşıyaka'nın en az 1 maç seyircisiz oynama cezası almasına kesin gözüyle bakılıyor. Galatasaray yönetimi de bir açıklama yayınlayıp Antrenör Ergin Ataman'a yönelik hakaret ve saldırıları kınadı.

CEMAL NALGA PINAR KARŞIYAKA'DA

Bu sezon bazı yerli oyuncularından beklediği verimi alamayan Pınar Karşıyaka, pivot Cemal Nalga'yla anlaştı. Kariyerinde Tuborg, Galatasaray, Alba Berlin, Lietuvos Rytas, Banvit, Beşiktaş ve son olarak Türk Telekom formaları giyen 27 yaşında, 2.08 boyundaki oyuncu, Ankara temsilcisinden hafta başında ayrıldı. Tecrübeli pivot bu sezon 5.6 sayı, 3.3 ribaund, 1.2 asist ortalaması tuturdu. Cemal Nalga daha önce 2009 yılında Galatasaray kadrosundayken cezalı olduğu hazırlık maçlarında arkadaşı Tufan Ersöz'ün formasıyla oynadığı tespit edildiği için 2 yıl men cezası alıp kariyerine Avrupa'da devam etti. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cemal Nalga Pınar Karşıyaka'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement