Cengiz Karoğlu'nun Kutlama Mesajı - Son Dakika
Güncel

Cengiz Karoğlu'nun Kutlama Mesajı

Cengiz Karoğlu\'nun Kutlama Mesajı

"İlköğretim Okulları Yıldız Masa Tenisi Ve Voleybol Kategorilerinde Alınan Başarıları Kutluyoruz"

18.04.2011 23:47  Güncelleme: 23:49

Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal ile Yalova Belediye Spor Koordinatörü Cengiz Karoğlu, ilköğretim okulları yıldız masa tenisi ve voleybol kategorilerinde Yalova'ya başarı kazandıran okulları, sporcuları ve antrenörleri kutladılar. Okulların masa tenisi ve voleybol dallarındaki başarılarından büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Koçal, Yalova'nın spordaki başarısı için her zaman desteklerinin süreceğini ifade etti.

Yalova Belediyespor Kulüp Başkanı ve Belediye Spor Koordinatörü Karoğlu da, Yalova'da spora ve sporcuya önem verdiklerini kaydederek, şunları söyledi; "İlköğretim okulları yıldız masa tenisi ile voleybol takımları, kategorilerinde Yalovamızı başarı ile temsil etmişlerdir. Sivas ilinde yapılan İlköğretim okulları Yıldız Erkekler Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'na katılan takımlarımızdan Bahçeşehir Koleji, tüm müsabakalarını kazanarak Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Başta sporcu öğrencilerimizi, Bahçeşehir Koleji Müdürü Abdullah Karaca ve Antrenör Bayram Ali Yıldız'ı, aynı Şampiyonada 5. olan Ziya Gökalp İlköğretim Okulu Yıldız Masa Tenisi Erkek Takımı sporcu öğrencilerimizi ve Okul Müdürü Muharrem Özdemir'i kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Ayrıca Kahramanmaraş ilinde yapılan Yıldız Kızlar Voleybol kategorisine katılan İsmet Paşa İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, ilk sekize kalarak 3. tura yükselmeyi başarmıştır.

İlk sekize kalan İsmet Paşa İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar Voleybol Takımı, 22-26 Mayıs 2011 tarihinde Karaman ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılarak, ilimizi temsil etmeye devam edecektir. Başarılı sonuçlar alan takımımızı, emeği geçen Okul Müdürü Fikri Bahadır, Beden Eğitimi Öğretmeni Mihrican Deviren ile Cemal Bektaş öğretmenlerimizi de kutluyor ve başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cengiz Karoğlu'nun Kutlama Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement