İzmir'in Çeşme ilçesinde bir kişiyi öldüren sanığa "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.
Çeşme Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmada bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Soner Boztepe'yi (29) öldüren tutuklu sanık S.Ş. (46) hakkında karar açıkladı.
Sanığın eylemini planlı şekilde gerçekleştirdiğine karar veren mahkeme heyeti, S.Ş'yi "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.
Olay
Geçen yıl 18 Temmuz'da Ovacık Mahallesi'ndeki bir sitede güvenlik görevlisi olarak çalışan Boztepe, tartıştığı S.Ş. tarafından öldürülmüş, tutuklanan şüpheli hakkında "kasten öldürme" suçundan müebbet hapis istemiyle hazırlanan iddianame, Çeşme Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti.
Son Dakika › Güncel › Çeşme'de Kasten Öldürme Cezası - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?