Çeşme'de Müziğin Büyüleyici Tınılarıyla Moda Rüzgarı Esti! - Son Dakika
Güncel

Çeşme'de Müziğin Büyüleyici Tınılarıyla Moda Rüzgarı Esti!

Çeşme\'de Müziğin Büyüleyici Tınılarıyla Moda Rüzgarı Esti!

1. Uluslararası Moda ve Sanat Festivali Millfest'e destek veren Alâ Otel 30 Temmuz'da yapılacak kapanış partisinde birbirinden ünlü festival konuklarını ağırladı.

03.08.2011 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

27-30 Temmuz tarihlerinde DOGO ve Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) tarafından Çeşme Alaçatı'da düzenlenen 1. Uluslararası Moda ve Sanat Festivali Millfest'e destek veren Alâ Otel 30 Temmuz'da yapılacak kapanış partisine yalnızca ev sahipliği yapmakla kalmadı, aynı zamanda birbirinden ünlü festival konuklarını ağırladı.

Yazın en sıcak günlerini yaşadığımız şu günlerde kısa bir mola almanın tam zamanı diyenler, adını İzmir-Çeşme otobanında hızla ilerlerken gözünüze takılabilecek değirmenlerden alan moda ve sanat festivali Millfest'te buluştu. 27-30 Temmuz tarihlerinde Çeşme Alaçatı'da gerçekleştirilen festivale katılanlar sadece birçok ünlü müzisyenin konserini dinlemekle kalmadı, ayrıca Alaçatı'nın meltemi ile ünlü sokaklarında moda dünyasının nabzını tutan pek çok farklı ismin de trend yaratan tarzlarını görme şansını yakaladılar.

27 Temmuz akşamı Luxus Oriental Blues grubunun konseri ile açılan Millfest daha sonraki gün yapılan Tan Sağtürk Akademi Flash Mob Workshop ile devam etti. Aynı gün sırasıyla Tuncay Yılmaz ve Nuri Harun Ateş'i dinleme fırsatı yakalayan müzikseverler 29 Temmuz akşamı Jehan Barbur'un duygusal ezgileriyle kendilerinden geçti. Millfest'in son gününde ise Fırat Neziroğlu ve Başak Güneş'in modern dans gösterileri ile Can Bonomo konseri vardı. Diğer tüm etkinlikler gibi festival kapanış gösterileri de ücretsiz olarak sergilendi. Hatice Gökçe, DOGO, Zeynep Erdoğan, Ayşe Deniz Yeğin, Simay Bülbül ve Nihan Buruk gibi moda dünyasının önde gelenlerinden oluşan seçkin isimler de Millfest süresince Alaçatı'da tasarımlarını tanıttı.

Alaçatı kentsel sit alanı içinde yer alan tek odalı bir taş binanın kalıntılarından kendinizi evinizde hissettiğiniz muazzam bir konaklama mekanına dönüşen Alâ Otel festival süresince ünlü müzik gubu Luxus ve müzisyen Can Bonomo'yu ağırladı. Millfest'in son günü olan 30 Temmuz Cumartesi gecesi yapılan ve Can Bonomo, VIP konuklar ile festivalin diğer katılımcılarının da aralarında bulunduğu seçkin isimlerin davet edildiği festival kapanış partisi de Alâ Otel'de gerçekleşti.

Endonezya'nın farklı adalarından getirilen el yapımı doğal masif mobilyaları, Akdeniz ve tropik bitki florasının küçük bir örneğini sergileyen özenli bahçe sunumu, huzurla dinlenebileceğiniz ya da dostlarınızla keyifli sohbetler yapabileceğiniz havuz kenarı ile Alâ Otel farklı konsepti sayesinde Alâ Otel Millfest süresince Alaçatı'da kalan tasarım ve sanat dünyasının önde gelen isimlerinin tercihi olarak Alaçatı'daki diğer butik otellerin arasından sıyrılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çeşme'de Müziğin Büyüleyici Tınılarıyla Moda Rüzgarı Esti! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement