Çevre Toplantısında Atık Yönetimi Masaya Yatırıldı - Son Dakika
Güncel

Çevre Toplantısında Atık Yönetimi Masaya Yatırıldı

Çevre Toplantısında Atık Yönetimi Masaya Yatırıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü'nce düzenlenen toplantıda atık yönetimi ele alındı.

06.08.2014 17:03  Güncelleme: 17:04

"Atık Yönetimi ve Çevre Faaliyetleri Konusunda Yürütülen Çalışmalar, Karşılaşılan Sorunlar ile Atıkların Kaynağında Ayrı Toplanması Konusunda Gerçekleştirilen Çalışmaların Değerlendirilmesi" konulu toplantı Sekapark Otel'de gerçekleştirildi. Atık Yönetimi Şube Müdürü Hüseyin Kılıç başkanlığındaki toplantıya ilçe belediyelerinin Temizlik İşleri Müdürleri ve Çevre Koruma ve Kontrol Müdürleri katıldı.

GERİ DÖNÜŞÜM DEĞERLENDİRİLDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından Sekapark Otel'de gerçekleştirilen toplantıda evsel katı atıkların toplanması ve taşınması ele alındı. Toplantıda ayrıca başta ambalaj atıkları olmak üzere atık piller, kızartmalık yağlar ve elektronik atıklar gibi geri kazanılabilir nitelikteki atıkların toplanması, taşınması ve geri kazanımı, atık getirme merkezlerinin kurulması konusunda yapılan çalışmalar değerlendirildi.

HER AY TOPLANTI YAPILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Atık Yönetimi Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantıda her ay düzenli olarak ilçe belediye başkanlıklarının ev sahipliğinde bir araya gelinmesine karar verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çevre Toplantısında Atık Yönetimi Masaya Yatırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement