Cezaevinde 'Zeytin Dalı Harekatı'na Tepki İçin Açlık Grevi - Son Dakika
Güncel

Cezaevinde 'Zeytin Dalı Harekatı'na Tepki İçin Açlık Grevi

DÜZCE'nin Çilimli ilçesinde bulunan T Tipi Kapalı Cezaevi'nde, terör suçlarından tutuklu ve hükümlüler, 'Zeytin Dalı Harekatı'na tepki için açlık grevi başlattı.

16.02.2018 11:50

DÜZCE'nin Çilimli ilçesinde bulunan T Tipi Kapalı Cezaevi'nde, terör suçlarından tutuklu ve hükümlüler, 'Zeytin Dalı Harekatı'na tepki için açlık grevi başlattı.

Çilimli'de bulunan T Tipi Kapalı Cezaevi'nde, terör suçlarından tutuklu ve hükümlüler, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Afrin'e yönelik başlattığı 'Zeytin Dalı Harekatı'na tepki için açlık grevi başlattı. Yaklaşık 50 mahkumun açlık grevine katıldığı öğrenildi. - Zce

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cezaevinde 'Zeytin Dalı Harekatı'na Tepki İçin Açlık Grevi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement