CHP Ankara İl Başkanı'ndan Gökçek'e "Ergen" Dedi - Son Dakika
Güncel

CHP Ankara İl Başkanı'ndan Gökçek'e "Ergen" Dedi

CHP Ankara İl Başkanı\'ndan Gökçek\'e "Ergen" Dedi

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Melih Gökçek'in televizyon programlarına katılarak partisi hakkında söylediklerine tepki gösterdi.

03.07.2013 12:42

CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Melih Gökçek'in televizyon programlarına katılarak partisi hakkında söylediklerine tepki gösterdi.

Ankara Anakent Belediye Başkanı Melih Gökçek'in "bir ergen tavrı" ile televizyon programlarına çıkıp Cumhuriyet Halk Partisi'ne karşı bir hınç, öfke ve yalan yanlış bilgilerle saldırdığını ifade eden Zeki Alçın, yazılı açıklamasında "Melih Gökçek 20 yıldır Ankara'yı yönetiyor olmasına karşın birçok seçim döneminde halka taahhüt ettiği projeleri gerçekleştirememiştir. 20 yıldır bir metre bile yeni metro hattı açamamış ve bu beceriksizliği sonucunda metro yapımını Ulaştırma Bakanlığına devretmiştir" dedi.

İstanbul Gezi parkında yapılan yeşile karşı saldırının Ankara'da da Atatürk Orman Çiftliği'ne karşı yapıldığını belirten Alçın, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda önemli bir rol oynadığını vurguladı. Alçın, bu duruma karşı çeşitli zamanlarda halkı bilgilendirmek için yaptıkları eylemlerin, Melih Gökçek'i rahatsız ettiğini öne sürdü.

CHP'nin kapanması gerektiğinden pervasızca söz eden Melih Gökçek'in yaklaşan yerel seçimlerden dolayı paçalarının tutuştuğunu belirten Alçın, "CHP yerel seçimlerde başta Ankara ve İstanbul olmak üzere birçok büyükşehir belediyesini ceberut, baskıcı ve rantçı AKP yönetimlerinden kurtaracaktır" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Ankara İl Başkanı'ndan Gökçek'e 'Ergen' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement