CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Osmaniye'de - Son Dakika
Güncel

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Osmaniye'de

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Osmaniye\'de

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Osmaniye’deAtatürkçü Düşünce Derneği’nin düzenlediği 'Geçmişten Geleceğe Türkiye' konulu konferansa katıldı.

28.02.2014 19:58

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, Osmaniye'de

Atatürkçü Düşünce Derneği'nin düzenlediği 'Geçmişten Geleceğe Türkiye' konulu konferansa katıldı.

Balbay, konferansta yaptığı konuşmada, yargılandığı günlerde 3 bin saat hakim karşısında durduğunu söyleyen Balbay, "Bu bir rekordur. Haksız yere suçlandığınızı düşünürseniz ve hiç hak etmediğiniz, yaşam boyunca onur duyduğunuz şeylerin bir suç olarak önünüze konduğunu düşünürseniz, bu üç bin saatin ne anlama geldiğini sizde duyumsayacaksınızdır. Mahkemede dediler ki 'Balbay savunmanı yap, sıra sana geldi'. Biz savunmamızı yaparken üç iddianame birleştirilmişti. O üç iddianamede adımın geçtiği yerlerde savunmamızı yaptık. Ama bizim savunmamızdan sonra tam 18 iddianame daha getirdiler. Bu yargılamaların, düşmanımın dahi bir gizli tanık tarafından suçlanmasını istemem. En ağır yanı gizli sanıklardı. Biz 5 yıl yattık ama inanın mahkeme de karşılaştığımız suçlamalar, cezaevinden daha ağırdı" dedi.

Balbay, konuşmasının ardından kitaplarını imzaladı ve daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk'ün seçim bürosunu ziyaret etti. Partililer Balbay'a burada büyük sevgi gösterisinde bulundu. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay Osmaniye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement