CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Molu, OSB'deki Fabrikaları Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Molu, OSB'deki Fabrikaları Ziyaret Etti

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Molu, OSB\'deki Fabrikaları Ziyaret Etti

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Molu, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) fabrikalara ziyarette bulundu. Molu, OSB'de ziyaret ettiği işletmelerde işçilerle buluştu ve ekonomik krizin üretim üssü sanayileri olumsuz etkilediğini belirtti. Molu, 1 Nisan'dan itibaren halkın bambaşka bir Türkiye ile tanışacağını ve iktidar partisinin birçok yerel yönetimi kaybedeceğini ileri sürdü.

27.03.2024 15:33  Güncelleme: 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Molu, seçim çalışmaları kapsamında Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (OSB) fabrikalara ziyarette bulundu.

Partiden yapılan yazılı açıklamaya göre, Molu, OSB'de ziyaret ettiği işletmelerde işçilerle buluştu.

OSB Başkanı Mehmet Yalçın'ı da makamında ziyaret eden Molu, ekonomik krizin üretim üssü sanayileri de olumsuz yönde etkilediğini belirtti.

Hammadde sorunu ve dövizdeki yükselmenin üretimi zayıflattığını savunan Molu, 1 Nisan'dan itibaren halkın bambaşka bir Türkiye ile tanışacağını ve iktidar partisinin birçok yerel yönetimi kaybedeceğini ileri sürdü.

Molu'ya, CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Melikgazi Belediye Başkan adayı Özgür Alçı ile partililer de eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Molu, OSB'deki Fabrikaları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement