Chp'li Erten: İnsanlarımız Mutluysa Chp'ye Oy Vermesin - Son Dakika
Güncel

Chp'li Erten: İnsanlarımız Mutluysa Chp'ye Oy Vermesin

Chp\'li Erten: İnsanlarımız Mutluysa Chp\'ye Oy Vermesin

CHP İzmir Milletvekili Abdurrezzak Erten,"Eğer Bu 9 Yıllık Süre İçerisinde İnsanlarımız Özgür, İnsanlarımız Rahat, İnsanlarımız Mutluysa CHP'ye Oy Vermesin" Dedi.

09.03.2011 21:10

CHP İzmir Milletvekili Abdurrezzak Erten, partisinin Zonguldak İl Başkanlığı'nı ziyaretinde, "Eğer bu 9 yıllık süre içerisinde insanlarımız özgür, insanlarımız rahat, insanlarımız mutluysa CHP'ye oy vermesin" dedi.

İzmir Milletvekili Abdurrezzak Erten ve Mersin Milletvekili İsa Gök, CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker'i makamında ziyaret etti. İsa Gök, seçim çalışmalarını koordine etmek, eksikleri yerinde görmek, toplum ve meslek örgütleriyle görüşmek için Zonguldak'a geldiklerini söyledi.

Abdurrezzak Erten ise 12 Haziran'da AK Parti iktidarına son vermeleri gerektiğini söyledi. Erten, "Tüm meslek ve sivil toplum örgütlerine, toplumun tüm katmanlarına sesleniyorum. Eğer bu 9 yıllık süre içerisinde insanlarımız özgür, insanlarımız rahat, insanlarımız mutluysa CHP'ye oy vermesinler. Asla vermesinler. Ama insanlarımız daha bir yoksullaşıyor, daha bir açlığa, sefalete doğru sürükleniyorlarsa, özgürlük adı altında ileri faşizme doğru götürülüyorlarsa, mutlaka ve mutlaka AK Parti iktidarına son vermeliyiz. Hep birlikte, toplum örgütleriyle, tüm katmanlarımızla el ele, kol kola girip CHP'yi halkın iktidarına taşımalıyız" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Chp'li Erten: İnsanlarımız Mutluysa Chp'ye Oy Vermesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement