CHP'li İnanlı'dan Operasyon Tepkisi: Açıkça Siyasi İnfaz Düzeni İşliyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

CHP'li İnanlı'dan Operasyon Tepkisi: Açıkça Siyasi İnfaz Düzeni İşliyor

19.06.2026 10:56  Güncelleme: 12:16

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ülkü İnanlı, Adalar Belediye Başkanı Ali Ercan Akpolat ve meclis üyelerinin gözaltına alınmasını 'siyasi infaz düzeni' olarak nitelendirerek tepki gösterdi.

(İSTANBUL) İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Ülkü İnanlı, Adalar Belediyesi'ne yönelik operasyona tepki gösterdi. İnanlı, "Bu sabaha Adalar Belediye Başkanımız Ali Ercan Akpolat'ın ve meclis üyelerimizin gözaltına alınmasıyla uyandık. Sandıkta yenemedikleri herkesi dosyalarla, operasyonlarla, kelepçe tehdidiyle susturmaya çalışan bu akıl; hukuk değil, açıkça siyasi infaz düzeni işletmektedir" dedi.

İnanlı'nın, Akpolat ve arkadaşlarıyla birlikte çekilmiş fotoğrafı ile sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

"Bu sabaha Adalar Belediye Başkanımız Ali Ercan Akpolat'ın ve meclis üyelerimizin gözaltına alınmasıyla uyandık. Sandıkta yenemedikleri herkesi dosyalarla, operasyonlarla, kelepçe tehdidiyle susturmaya çalışan bu akıl; hukuk değil, açıkça siyasi infaz düzeni işletmektedir. Bu ülkenin seçilmişlerini sabah baskınlarıyla hizaya sokacağını sananlar, devlet ciddiyetini de hukuk onurunu da kendi iktidar korkularına kurban etmiştir"

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li İnanlı'dan Operasyon Tepkisi: Açıkça Siyasi İnfaz Düzeni İşliyor - Son Dakika


Advertisement