CHP'li Moroğlu'ndan Ak Partili İlknur Denizli'ye Tepki - Son Dakika
Güncel

CHP'li Moroğlu'ndan Ak Partili İlknur Denizli'ye Tepki

CHP\'li Moroğlu\'ndan Ak Partili İlknur Denizli\'ye Tepki

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, son dönemde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştiriler yapan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'ye sert tepki gösterdi.

05.03.2012 13:06

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, son dönemde İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştiriler yapan AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'ye sert tepki gösterdi. Moroğlu, "Ne çabuk alıştınız yeni gömleğinize. Geleneğimizde mazlumun yanında olmak vardır. Kendinizi AKP Genel Başkanı'na kanıtlama peşindesiniz. Ateşe odun taşımayın. Cesaretiniz varsa 4+4+4 hakkında bir laf edin. AKP milletvekili olunca İzmirli olmayı ne çabuk unuttunuz" dedi.

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel'in de katılımıyla partisinin İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Moroğlu, Danıştay kararı nedeniyle ataması yapılamayan 286 itfaiye eri ile görüşen AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli'nin "Tek tek İdare Mahkemesi'ne Büyükşehir Belediyesi aleyhine dava açın" çağrısında bulunduğunu hatırlatarak, şöyle dedi:

"İnsanların iş ve AŞ gibi en hayati hakları üzerinden istismarcılık yapıp, politik hırslarınız için mesai arkadaşlarınızı ve başkanlığınızı yapan Aziz Kocaoğlu'na tuzaklar kurmaya çalışmayın. Kocaoğlu için 397 yıl yetmedi bir dava da bundan açılsın öyle mi? Tuzak peşinde misiniz, sorun çözme niyetinde mi?"

Moroğlu, 286 itfaiye erinin sorununun çözümü için 2 yol olduğunu öne sürerek, "Danıştay yürütmeyi durdurma kararını kaldıracak ya da tıpkı MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve dört MİT görevlisini kurtarmak için çıkardığınız yasa gibi yasa çıkararak bu haksızlığı ortadan kaldıracak yeni bir düzenleme yapılacak" dedi.

"İzmirLİ OLMAYI NE ÇABUK UNUTTUNUZ"

Moroğlu, Denizli'nin bir dönem İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun danışmanlığını yaptığını hatırlatarak şöyle konuştu:

"Operasyonlarla yatıp operasyonlarla kalkan, hakkında 397 yıla kadar cezalar istenen, savcılığın gönderdiği bilirkişilerin, Maliye ve İçişleri Bakanlığı'nın görevlendirdiği müfettişlerin tacize varacak baskıları ile görev yapmaya çalışan, ahlakını ve kişiliğini çok iyi bildiğiniz, birlikte çalıştığınız Belediye Başkanınıza ve mesai arkadaşlarına saldırmayın. Haklı talepleri için mücadele eden gençler üzerinden prim yapmaya çalışmak İzmirli kültürüne yakışmaz. AKP'den milletvekili olunca İzmirli olmayı ne çabuk unuttunuz."

"CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI YASAKLANIRKEN NEREDEYDİN?"

CHP'li Milletvekili Moroğlu, İlknur Denizli'ye belediye başkanı danışmanıolduğu dönemde düzenlediği Fazıl Say ve Zuhal Olcay'lı 10 Kasım anmalarını, Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını hatırlatarak, şunları söyledi:

"29 Ekim kutlamaları yasaklanırken neredeydiniz? AKP milletvekili olmasaydınız Cumhuriyet Meydanı'na ilk koşan siz olurdunuz. Ne çabuk alıştınız yeni gömleğinize. Mazlumun yanında olmak vardır. Kendinizi AKP Genel Başkanı'na kanıtlamak peşindesiniz. Ateşe odun taşımayın. Cesaretiniz varsa 4+4+4 hakkında bir laf edin. AKP milletvekili olunca İzmirli olmayı ne çabuk unuttunuz. 'Ben eski İlknur Denizli değilim' diyerek kendinizi bu kadar paralamayın. Yarın, vicdanınız ile baş başa kaldığınızda, yine İzmirli gibi davranabileceğiniz, birbirimizin görüşlerini saygı ile dinleyebileceğimiz, ülkenin derin karanlıklara götürüldüğü gerçeğini gördüğünüz zaman, birikim ve enerjinizden yararlanacağımız açık bir kapı bırakın."

"İzmir DEĞNEKSİZ GEZİLECEK KÖY DEĞİLDİR"

CHP'li Moroğlu, Ak Parti'li Denizli'nin İzmir'in Balllıkuyu semtindeki toprak kaymasından etkilenenleri ziyaret edip içinin sızladığını açıklamasına da tepki göstererek, "İçiniz sızlamasın. 1 yıldır bekleyen İzmir'in kent yenileme projelerini onaylat. İzmir'de 2 yıl sonra yapılacak yerel seçimlerdeki hırslarınız için yıpratma kampanyaları yapmak size yakışmaz. İzmirli sizi milletvekili seçti. İzmir değneksiz gezilecek köy değildir. İzmir'i İzmirliler'e, belediye başkanlarını da vatandaşlara bırakın" dedi. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Moroğlu'ndan Ak Partili İlknur Denizli'ye Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement