Chp'li Tarhan ve Gazeteci Yıldız'dan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Chp'li Tarhan ve Gazeteci Yıldız'dan Anlamlı Ziyaret

Chp\'li Tarhan ve Gazeteci Yıldız\'dan Anlamlı Ziyaret

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan ile Gazeteci Müyesser Yıldız, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İzmir Milletvekili Balbay'ın ailesini ziyaret etti.

12.09.2012 09:38  Güncelleme: 09:46

CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan ile Gazeteci Müyesser Yıldız, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın ailesini ziyaret etti CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan ile Gazeteci Müyesser Yıldız, Silivri Cezaevi'nde tutuklu bulunan CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın ailesini ziyaret etti.

CHP Grup Başkanvekili Tarhan ve kendisi de bir süre Silivri Cezaevi'nde kalan Yıldız, okulun ilk gününde, bin 287 gündür tutuklu olan Balbay'ın ailesini ziyaret ederek, Balbay'ın çocuklarına "babalarından hediyeler" getirdiklerini söyledi. Ziyarette, ziyaretçiler ile Balbay'ın eşi Gülşah Balbay, çocukları Yağmur ve Deniz arasında duygu dolu anlar yaşandı.

-YAĞMUR'A KÜÇÜK ARABA, DENİZ'E DEFTER-

Yıldız, Balbay'a, "Okullar açılıyor, sizin eve uğrayacağım. Çocuklara senin adına hediye götürmek istiyorum. Neyi severler?" dediğini, Balbay'ın da tarifi mümkün olmayan bir zevkle Yağmur'un "küçük araba"dan, Deniz'in de "defter"den hoşlanacağını anlattığını belirtti. Balbay'ın, deftere ne yazılacağını da anlattığını söyleyen Yıldız, "Okumaya çok merak sarmış Deniz. Ama sadece okumakla kalmıyor, sevdiği, hoşuna giden sözleri not alıyormuş. İşte o güzel sözleri bu defterde toplamasını istedi" dedi.

Silivri Kitaplığı'nda sadece tutsakların değil, o tutsakların çocuklarının da eserleri olacağını vurgulayan Yıldız, " Nedim Şener'in kızı Vecide Defne'nin babası Silivri'deyken yaşadıklarını yazdığını duymuştuk. Eminim, Deniz'in o deftere alacağı notlar da babasız günlerin ruh halini yansıtacak bir kitaba dönüşecek bir gün" dedi.

Yağmur ve Deniz'e hediyeleri babalarının gönderdikleri söyleyen Yıldız, çocukları da babalarının yerine öptü. Anneleri Gülşah, Yağmur'un okuldaki, Deniz'in de kreşteki ilk gününü ziyaretçileriyle paylaşarak, Yağmur'un yeni forması ve çantasıyla ortaokula, Deniz'in de kreşe başladığını anlattı. Deniz'in gelince, kreş öğretmenine "sinemaya gitme" teklifinde bulunduğunu anlatan Gülşah Balbay, durumu kıskandığını söyledi.

Hatıra fotoğraflarının ardından Tarhan ve Yıldız, Balbay'ın evinden ayrıldı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp'li Tarhan ve Gazeteci Yıldız'dan Anlamlı Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement