CHP Milletvekilleri Esnaf Ziyaretinde Emekli Maaşını Eleştirdi - Son Dakika
Güncel

CHP Milletvekilleri Esnaf Ziyaretinde Emekli Maaşını Eleştirdi

CHP Adana milletvekilleri, seçim çalışmaları kapsamında Adana'da esnafı ziyaret etti. Bir terzi dükkanında yapılan sohbette terzi, emekli maaşının düşüklüğünü eleştirerek, insanların eskimiş giysilerini yeniden kullanmak zorunda kaldığını belirtti.

24.03.2024 11:56  Güncelleme: 12:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Adana milletvekilleri Müzeyyen Şevkin, Orhan Sümer ve Ayhan Barut Adana'da seçim çalışmaları kapsamında esnafı ziyaret etti. Feke'de bir terzi milletvekillerine vatandaşın eskimiş gömlek yakalarını ters çevirip yeniden diktiğini söyleyerek, "Emekliye 10 bin lira verdiğin sürece millet yırtık şalvarını, yırtık gömleğini geri giyecek." dedi.

CHP Adana milletvekilleri Orhan Sümer, Dr. Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut, seçim çalışmaları kapsamında Adana'da merkeze en uzak ilçeler olan Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke'yi ziyaret etti.

Ziyaret sırasında bir terzi dükkanına giren milletvekilleri terziyle sohbet etti, tezgahtaki gömlek yakalarını inceledi. Müzeyyen Şevkin'in "Senelerdir gömlek yakası değiştiriyor musun?" sorusuna terzi, gömlek yakası yapılacak kumaşları işaret ederek  "Elbette ki bu dönecek, insanlar eskisini kullanacak." karşılığını verdi.

Milletvekillerinin "Bu duruma geldik yani" sözleri üzerine terzi "Emekliye 10 bin lira verdiğin sürece, millet yırtık şalvarını, yırtık gömleğini geri giyecek." şeklinde konuştu. Müzeyyen Şevkin de "Bu yakayı ters yaptırıyor ki gömleğini yenilemiş olsun diye." dedi.

CHP Milletvekilleri Esnaf Ziyaretinde Emekli Maaşını Eleştirdi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Milletvekilleri Esnaf Ziyaretinde Emekli Maaşını Eleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement