CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sarıgül Açıklaması - Son Dakika
Güncel

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sarıgül Açıklaması

CHP\'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sarıgül Açıklaması

"İstanbul artık uzaktan kumandayla yönetilmeyecek.

10.01.2014 18:25

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "İstanbul artık uzaktan kumandayla yönetilmeyecek. İstanbul'da 'benim doğrularım'ın dönemi bitiyor, yurttaşlarımızın doğrularının dönemi başlıyor" dedi.

Sarıgül, Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz ve CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ile Kartal Atalar Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında düzenlenen yıkım törenine katıldı.

Törende konuşan Sarıgül, İstanbul'da, "kin, nefret, sevgisizlik dönemi"ni bitireceklerini, kendileriyle "sevgi, barış ve dostluk dönemi"nin başlayacağını savundu.

İstanbul'da, hiçbir zaman bilimin, hukukun ve çevrenin onay vermediği bir projeye imza atmayacaklarını vurgulayan Sarıgül, şöyle konuştu:

"İstanbul artık uzaktan kumandayla yönetilmeyecek. İstanbul'da 'benim doğrularım'ın dönemi bitiyor, yurttaşlarımızın doğrularının dönemi başlıyor. Tünelin ucundaki ışığı görüyorum. Onlar yeteri kadar konuştu. Bundan sonra siz konuşacaksınız. Hayatım boyunca adam satmadım. Bana bir adım gelene on adım gittim. İstanbul Büyükşehir Belediyemize gelen bir vatandaşımıza, hangi ırktansın, hangi kültürdensin, hangi mezheptensin, hangi siyasi partiye oy verdin diye de sormam. Tek soracağım soru, 'Sana nasıl yardımcı olabilirim?' olacak."

Sarıgül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın çalışanlarını tebrik ederek, "Medyamızda görev yapan, alın terini, emeğini, çoluğunun çocuğunun rızkını kazanan arkadaşlarımıza her zaman destek verin. Patronlar ne kadar onların olursa olsun çalışanlar bizimdir" ifadelerini kullandı

Mustafa Sarıgül'ün konuşması zaman zaman, "Çalışa çalışa kazanacağız", "El ele, kol kola, omuz omuza" sloganlarıyla kesildi.

Kartal Belediye Başkanı Öz de site yöneticileriyle toplantılar gerçekleştirdiklerini dile getirerek, anlaşmaya varılarak eski binaların yıkıldığını ve yerine daha sağlıklı ve depreme dayanaklı binaların yapıldığını kaydetti.

Konuşmaların ardından, 10 bloktan oluşan Belde Sitesi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sarıgül Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement