Chp, Öğretmenlere "Öğretmenler Günü İkramiyesi" Ödenmesi İçin Kanun Teklifi Verdi - Son Dakika
Güncel

Chp, Öğretmenlere "Öğretmenler Günü İkramiyesi" Ödenmesi İçin Kanun Teklifi Verdi

Chp, Öğretmenlere "Öğretmenler Günü İkramiyesi" Ödenmesi İçin Kanun Teklifi Verdi

CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, her yılın 24 Kasım tarihinde, o yılın kasım ayı maaşı oranında Öğretmenler Günü İkramiyesi ödenmesi için kanun teklifi verdi.Soydan, TBMM Başkanlığına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa Ek Madde...

20.11.2013 14:24

CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, her yılın 24 Kasım tarihinde, o yılın kasım ayı maaşı oranında Öğretmenler Günü İkramiyesi ödenmesi için kanun teklifi verdi.

Soydan, TBMM Başkanlığına 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa Ek Madde Eklenmesine Dair Kanun Teklifini sundu.

Teklifin gerekçesinde, son 10 yılda eğitim emekçilerinin daha fakirleştiği daha zor şartlarda mesleğini büyük bir fedakârlıkla yapmaya devam ettikleri belirtilerek, "Teklifin amacı,eğitim ve öğretimin temel taşı olan öğretmenlerimizi ekonomik olarak biraz olsun rahatlamalarının sağlanması, yaşam standartlarının yükselmesi ve 24 Kasım Öğretmenler Günü'nün eğitim emekçileri için anlam kazanmasıdır" denildi.

Teklife göre; kanunda yer alan eğitim ve öğretim hizmetleri sınıfına dahil olup ve fiili olarak öğretmenlik mesleğini yapanlara, her yılın 24 Kasım tarihinde, o yılın kasım ayı maaşı oranında Öğretmenler Günü İkramiyesi ödenecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Chp, Öğretmenlere 'Öğretmenler Günü İkramiyesi' Ödenmesi İçin Kanun Teklifi Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement