Açıklama Yapan CHP Heyeti ile Vatandaşlar Arasında Tartışma Çıktı - Son Dakika
Güncel

Açıklama Yapan CHP Heyeti ile Vatandaşlar Arasında Tartışma Çıktı

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik Ve Spor Komisyonu Üyesi CHP milletvekilleri ile Keçiören'de İbrahim Akoğlu İlköğretim Okulu önünde 2019 yılı eğitim bütçesine ilişkin yapılan açıklama sırasında CHP heyeti ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı.

14.12.2018 08:37  Güncelleme: 11:55

CHP heyeti, TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik Ve Spor Komisyonu Üyesi CHP milletvekilleri ile Keçiören'de İbrahim Akoğlu İlköğretim Okulu önünde 2019 yılı eğitim bütçesine ilişkin açıklamada bulundu. Yapılan açıklamalara tepki gösteren vatandaşlar ile CHP heyeti arasında tartışma çıktı.

"OKUL, SİYASET YERİ DEĞİL"

Bu arada açıklama sırasında CHP'li heyet ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Çocuklarını okula getiren bir grup veli, CHP'lilerin açıklamasına tepki gösterdi.

CHP heyetinin açıklaması sırasında çocuğunu okula getiren bir vatandaş, milletvekillerine seslenerek, "Burası siyaset yeri değil. Siyaset yeri başka yer. Siyaseti gidin, başka yerde yapın." dedi.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Vatandaşlar okul önünde siyasi açıklama yapılmasını eleştirdi. CHP heyeti ile vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Çevrede bulunan vatandaşların araya girmesi ile iki taraf da sakinleşti ve kalabalık dağıldı.

Açıklama Yapan CHP Heyeti ile Vatandaşlar Arasında Tartışma Çıktı

Son Dakika Güncel Açıklama Yapan CHP Heyeti ile Vatandaşlar Arasında Tartışma Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement