Cinnet Getiren Baba Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Cinnet Getiren Baba Tutuklandı

Cinnet Getiren Baba Tutuklandı

İzmir'in Konak İlçesi'nde, cinnet getirip, 5 yaşındaki kızı ile kendi bileklerini kestikten sonra kızını boğmak isterken vatandaşlar tarafından engellenen Diyaddin Yıldız, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

28.11.2011 21:30

İzmir'in Konak İlçesi'nde, cinnet getirip, 5 yaşındaki kızı ile kendi bileklerini kestikten sonra kızını boğmak isterken vatandaşlar tarafından engellenen Diyaddin Yıldız, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Götürüldüğü polis merkezinde işlemleri tamamlanan Yılmaz sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Hafta başında şizofren bir annenin Buca'da iki çocuğunu bıçaklayıp, balkondan atarak öldürmesinin şokunu atlamayan İzmirliler, yine şizofren olduğu belirtilen bir babanın cinnetiyle sarsılmıştı. Olay, geçen Cumartesi günü saat 12.00 sıralarında, Kültürpark'taki Tenis Kulübü yakınında meydana geldi. Müzikhol sahibi 32 yaşındaki Diyaddin Yıldız, iki çocuk annesi eşi Kadriye A. ile 'Şiddetli geçimsizlik' gerekçesiyle yaklaşık 4 ay önce boşandı. Mahkeme, iki çocuğun velayetini anneye verip, hafta sonları bir gün babada kalmasına karar verdi.

İki çocuk babası Diyaddin Yıldız, kızı Naime Nur Y.'yi olay günü annesi Kadriye A.'la birlikte oturduğu Buca 249 sokakdaki evinden alıp çıktı. Geceyi kızıyla birlikte otomobilde Işıkkent semtinde köprüaltında geçiren Diyaddin Yıldız, daha sonra Fuar Kültürpark'a geldi. Yılmaz, burada cinnet getirdi. Yanında getirdiği jilet ile önce kızının, daha sonra kendisinin iki bileğini kesen Diyaddin Yıldız, daha sonra da küçük kızı boğmak istedi. Kızın çığlıklarını duyan çevrede spor yapanlar ve güvenlik görevlileri Yılmaz'ı etkisiz hale getirerek küçük kızı kurtardı.

Çağırılan polis ve sağlık ekipleri, baba ile kızını Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Küçük çocuk yapılan ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi'ne sevk edildi. Küçük Naime Nur Y.'nin tedavisi devam ederken, baba Yılmaz taburcu edildi. Basmane Polis Merkezi'ne götürülen Diyaddin Yıldız'ın ifadesinde, olay sırasında hiçbir şey hatırlamadığını söylediği belirtildi. Polis merkezinde işlemleri tamamlanan Yılmaz, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinnet Getiren Baba Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement