Cizre'ye Yürümek İsteyen Hdp'lilere Polis Müdahalesi (2) - Son Dakika
Güncel

Cizre'ye Yürümek İsteyen Hdp'lilere Polis Müdahalesi (2)

Cizre\'ye Yürümek İsteyen Hdp\'lilere Polis Müdahalesi (2)

Hdp'li ATALAN: 150'YE YAKIN GÖZALTI VAR Mardin'in Nusaybin İlçesi'nin Girmeli Mahallesi'nde, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne yürümek için ısrar edince, polis ile jandarmanın müdahale ettiği grupla birlikte olan HDP Batman Milletvekili Ali Atalan, müdahale sırasında 150'ye yakın kişinin gözaltına alındığını ve askerlerin kendilerinden mahalleyi boşaltmalarını istediğini iddia etti.

02.02.2016 14:19

Hdp'li ATALAN: 150'YE YAKIN GÖZALTI VAR

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nin Girmeli Mahallesi'nde, Şırnak'ın Cizre İlçesi'ne yürümek için ısrar edince, polis ile jandarmanın müdahale ettiği grupla birlikte olan HDP Batman Milletvekili Ali Atalan, müdahale sırasında 150'ye yakın kişinin gözaltına alındığını ve askerlerin kendilerinden mahalleyi boşaltmalarını istediğini iddia etti.

Gözaltına alınanların Girmeli Jandarma Karakolu'na götürüldüğünü belirten Atalan, "Biz daha Mardin Valisi ile iletişim halinde iken ve kendisinden haber beklerken müdahale gerçekleşti. Çok sayıda kişi yaralandı ve gazdan etkilenenler bayıldı. Şimdi bizden 12 gündür nöbet eylemini gerçekleştirdiğimiz buradan çıkmamızı istiyorlar. Burada bir taziye evinde kalan insanlardan mahalleden ayrılmaları isteniyor" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cizre'ye Yürümek İsteyen Hdp'lilere Polis Müdahalesi (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement