Cnn Binası Tahliye Edildi - New - Son Dakika
Güncel

Cnn Binası Tahliye Edildi - New

- CNN Binası önünden görüntüler NEW YORK - ABD eski başkanlarından Barack Obama ve Bill Clinton'ın evlerine patlayıcı madde gönderildiği bildirildi.

24.10.2018 21:00

- CNN Binası önünden görüntüler NEW YORK - ABD eski başkanlarından Barack Obama ve Bill Clinton'ın evlerine patlayıcı madde gönderildiği bildirildi. New York Polisi, yayın kuruluşu CNN'in de içinde bulunduğu Time Warner Center'a da benzeri bir paket gönderildiğini açıkladı. New York'un Manhattan bölgesindeki CNN International binası tahliye edildi. Polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı

New York Polisi, yayın kuruluşu CNN'in de içinde bulunduğu Time Warner Center'a da benzeri bir paket gönderildiğini açıkladı.

CNN'e konuşan bir yetkili de benzeri bir paketin Beyaz Saray'a gönderildiğinin, ancak adrese ulaşmadan tespit edilerek teslimatın engellendiğini belirtti.

ABD'de eski başkanlardan Barack Obama'nın Washington'daki, Bill Clinton'ın da New York'taki evine, içinde patlayıcı madde bulunan bir paketler gönderildiği duyurulmuştu.

Macar asıllı ABD'li milyarder iş adamı George Soros'un New York'taki evinin posta kutusunda da patlayıcı madde bulunmuştu.

Cnn Binası Tahliye Edildi - New
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cnn Binası Tahliye Edildi - New - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement