Coca-Cola, "Dünya Saati"Ne Destek Verecek - Son Dakika
Güncel

Coca-Cola, "Dünya Saati"Ne Destek Verecek

Coca-Cola, iklim değişikliğine dikkat çekmek gerçekleştirilen "Dünya Saati" uygulamasına destek vermek amacıyla 28 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında ışıkları kapatacak.

27.03.2015 14:21

Coca-Cola, iklim değişikliğine dikkat çekmek gerçekleştirilen "Dünya Saati" uygulamasına destek vermek amacıyla 28 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında ışıkları kapatacak.

Coca-Cola'dan yapılan açıklamaya göre, Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) tüm dünyada düzenlediği Dünya Saati uygulamasına Coca-Cola bu yıl da ana sponsorlardan biri olarak destek veriyor.

Coca-Cola, uygulama kapsamında 28 Mart Cumartesi akşamı 20.30-21.30 saatleri arasında Türkiye'deki İstanbul ofisi ile Coca-Cola Dünyası ışıklarını ve İstanbul'da Coca-Cola reklam panolarındaki ışıkları söndürecek.

Ayrıca Brezilya'dan Filistin'e, Belçika'dan Tokyo'ya kadar dünya genelindeki Coca-Cola ofisleri, şirketin Atlanta'daki merkezi ve Coca-Cola Dünyası noktaları, 1 saat boyunca karanlıkta kalacak.

Coca-Cola, ilk kez Mart 2007'de Avustralya WWF önderliğinde Sydney kentinde başlatılan ve 2008 yılında küresel bir harekete dönüşen Dünya Saati uygulamasına 2008'den beri destek veriyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Coca-Cola, 'Dünya Saati'Ne Destek Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement