Çolakoğlu'nu Son Yolculuğuna Dostları Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Çolakoğlu'nu Son Yolculuğuna Dostları Uğurladı

Çolakoğlu\'nu Son Yolculuğuna Dostları Uğurladı

Yurtsev Çolakoğlu'nun cenazesi, Zazu Restoran'daki anma törenin ardından İstanbul'a alkışlarla ve karanfillerle uğurlandı.

11.03.2013 20:04  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşlük Beldesi'nde eşi Güler Çolakoğlu ile birlikte işlettiği Sapa Restoran'da dünyaca ünlü isimleri ağırlayan 70 yaşındaki Yurtsev Çolakoğlu, 4 yıldır mücadele ettiği MS hastalığına bağlı solunum yetmezliğinden cumartesi günü akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. İstanbul'da düzenlenecek cenaze törenine katılamayacak dostları ve arkadaşları için, Çolakoğlu'nun her zaman gittiği Neyzen Tevfik Caddesi'nde Zazu Restoran'da anma ve uğurlama töreni yapıldı. Çolakoğlu'nun Bodrum Devlet Hastanesi Morgu'ndan alınan cenazesi önce işlettiği Sapa Restoran'ın önüne getirildi. Burada düzenlenen törene Çolakoğlu'nun eşi Güler Çolakoğlu, kızı Ece Bilen, damadı Barış Bilen, CHP'li Yalıkavak Belediye Başkanı Mustafa Saruhan, DP'li Göltürkbükü Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar, 1973 yılı Türkiye güzeli Yıldız Arhan Mavitan, modacı Saruhan İren, Ege Yat Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Özer, Ressam Kadir Akorak ve şarkıcı Neco katıldı.

Çolakoğlu'nun tabutu araçtan indirilmeyip, bir bölümü görünecek şekilde çıkartılırken, restorandaki bir masaya çiçeklerle süslenmiş kahkaha attığı bir fotoğrafı konulup, çevresine purosu, 1 kadeh şarabı, nohutu ve birası yerleştirildi. Üzgün olduğu görülen şarkıcı Neco, törendeki konuşmasında çok değerli bir dostunu kaybettiğini belirterek, "Yurtsev'i Ankara'da çalıştığı dönemden tanıyorum. Dostluğumuz çok eskilere dayanırdı. Çok ayrılıklı, Bodrum'da çok sevilen bir insandı. Hayatı dolu dolu yaşardı. Sağlam bir dost kaybettik. Hepimize başına gelecek şey aynı. Hiç merak etmeyin. Bu dünyanın geçici olduğunu, herkesin birbirine saygı ve sevgiyle sarılması gerektiğini inşallah günün birinde herkes öğrenecek" dedi. Çolakoğlu'nun tabutuna karanfilini bırakan Neco, ardından dua etti.

ARDINDAN ŞARAP DÖKEREK UĞURLADILAR

Restoranın önüne getirilen Yurtsev Çolakoğlu'nun tabutunun üzerine, etkinliğe katılanlar karanfil bıraktı, dua edip vedalaştı. Çolakoğlunun eşi ve kızı da gözyaşları içinde Çolakoğlu ile vedalaştı. Cenaze arabasının ardından ailesi ve yakınları ellerindeki şarabı yola döktü. Cenaze aracı alkışlarla uğurlandı. Çolakoğlu'nun cenazesi İstanbul'daki Ataköy Camisi'nde yarın salı günükılınacak öğle namazının ardından Topkapı Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

- Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çolakoğlu'nu Son Yolculuğuna Dostları Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement