Çorum'da Kaza 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Çorum'da Kaza 1 Ölü, 2 Yaralı

Çorum\'da Kaza 1 Ölü, 2 Yaralı

Çorum'da kaza 1 ölü, 2 yaralı Yusuf ÇINAR / ÇORUM, (DHA) - ÇORUM'da kamyonetin bariyetlere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

20.04.2015 17:05

Çorum'da kaza 1 ölü, 2 yaralı

Yusuf ÇINAR/ ÇORUM, (DHA) - ÇORUM'da kamyonetin bariyetlere çarpması sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Kaza bugün Çorum- Ankara Karayolu 20'inci kilometrede meydana geldi. 46 yaşındaki Arif Baykal yönetimindeki 19 DT 204 plakalı kamyonet, Sungurlu İlçesi'nden Çorum'a giderken, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkarak köprünün bariyerlerine çarptı. Kazada otomobilde bulunan 51 yaşındaki Osman Singir araçta sıkışarak öldü. Sürücü Arif Baykal ile 51 yaşındaki Necati Keskin ağır yaralandı. Kazanın ardından polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Ağır yaralanan iki kişi ambulanslarla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Osman Singir'in cansız bedeni itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da Kaza 1 Ölü, 2 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • METİN ŞAHİN: ALLAH KİMSENİN BAŞINA BÖYLE BİR OLAY GETİRMESİN AİLESİNİN VE TÜM MESAİ ARKADAŞLARIMIN BAŞI NSAĞOLSUN 7 0 Yanıtla
  • kamil karatay: Ben gördüm bu gün bu kazayi felaket bi kazayidi ya allah rahmet eylesin yaralılara da acil şifalar 0 0 Yanıtla

Advertisement