Çorum'da sağanak etkili oldu: İstinat duvarı çöktü - Son Dakika
Güncel

Çorum'da sağanak etkili oldu: İstinat duvarı çöktü

Çorum'da Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Caddesinde bulunan Mehmet Efe Apartmanı'nın iistinat duvarının çökmesinin ardından apartman sakinleri yaşadıklarını anlattı. Hulusi Eral, gece yatarken büyük bir gürültü duyduklarını ve dışarı çıktıklarında istinat duvarının çöktüğünü gördüklerini belirtti. Mert Efe Eral ise, gece su içmeye kalktığında büyük bir gürültü duyduğunu ancak dışarıya çıkmadığını, sabah kalktığında ise istinat duvarının çöktüğünü fark ettiğini söyledi. Şükür ki herhangi bir can kaybı yaşanmadı.

09.07.2023 19:16

Çorum'da sağanak etkili oldu (2)

Çorum'da Bahçelievler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy 1. Caddesinde bulunan Mehmet Efe Apartmanı'nın iistinat duvarının çökmesinin ardından yaşadıklarını anlatan apartman sakinlerinden Hulusi Eral (61), Gece yatarken büyük bir gürültü duyduk, dışarı çıktığımızda istinat duvarının çöktüğünü gördük.Çok şükür hiçbir can kaybımız yok? dedi.

Mert Efe Eral ise, Gece ben su içmeye kalkmıştım. Büyük bir gürültü duydum ancak dışarıya çıkmadım. Sabah kalktığım da baktım ki, istinat duvarı çökmüş? dedi. (DHA)

Çorum\'da sağanak etkili oldu: İstinat duvarı çöktü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çorum'da sağanak etkili oldu: İstinat duvarı çöktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement