Çukurca'da Öğretmenler Şelalede Karpuz Kesip Piknik Yaptı - Son Dakika
Güncel

Çukurca'da Öğretmenler Şelalede Karpuz Kesip Piknik Yaptı

Çukurca\'da Öğretmenler Şelalede Karpuz Kesip Piknik Yaptı

Çukurca'da öğretmenler şelalede karpuz kesip piknik yaptıHAKKARİ'nin Kuzey Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesi'nde, baharla birlikte ilçedeki Beyazsu Şelalesi özellikle bölgede görev yapan öğretmenlerin yoğun ilgisini çekiyor.

27.04.2016 11:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurca'da öğretmenler şelalede karpuz kesip piknik yaptı

HAKKARİ'nin Kuzey Irak sınırında bulunan Çukurca İlçesi'nde, baharla birlikte ilçedeki Beyazsu Şelalesi özellikle bölgede görev yapan öğretmenlerin yoğun ilgisini çekiyor. Şelale önünde karpuz kesip piknik yapan öğretmenlerden Zehra Tehmen, bu güne kadar hep terörle anılan Hakkari'nin doğal güzellikleri ve su kaynakları bakımından zengin bir il olduğunu söyledi.

Bir zamanların sıcak çatışmaların en yoğun yaşandığı Hakkari'ye 70 kilometre uzaklıktaki Çukurca ilçesi'nin girişinde bulunan Beyazsu Şelalesi, ilkbahar ayı ile birlikte vatandaşların akınına uğruyor. İlçede görev yapan öretmenler de şelalenin buz gibi suyu önünde piknik yapmanın keyfini yaşadı. Şelale önünde hatıra fotoğrafı çeken kadın öğretmenler, Çukurca'ya gelmek istemeyen meslektaşlarına da, bölgeye gelip görmeleri çağrısında bulundu. Çukurca'nın Çığlı Köyü'ndeki okulda görev yapan öğretmen arkadaşlarıyla birlikte şelaleye gelip karpuz kesen Balıkesirli Zehra Tehmen, 3 yıldır Çukurca'da görev yaptığını belirterek şöyle konuştu: "3 yıldır Çığlı köyünde görev yapıyorum. Hakkari bölgesi su kaynakları ve doğal güzellikleri bakımında çok güzel bir yer. Bu yerlerden biri de Çukurca'nın Beyazsu Şelalesi. Bizler de arkadaşlarımızla birlikte gelip burada piknik yapıyoruz. Hakkari söylenince hep terör olayları ile anılıyor. Aslında tam tersi burada hayat ve yaşam çok güzel. Batı'daki öğretmen arkadaşlarımıza mesajımız şu; burası onların zannettikleri gibi o kadar kötü bir yer değil. Buraya gönül rahatlığıyla gelebilirler. Ben burada görev yaptığım için çok mutluyum."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çukurca'da Öğretmenler Şelalede Karpuz Kesip Piknik Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement