* Canlı bomba saldırısı nedeniyle geçen hafta toplanamayan "Cumartesi Anneleri" yine Galatasaray Lisesi önünde biraraya geldi.
Polis, çevrede geniş güvenlik önlemi aldı, eyleme katılanlar didik didik arandı.
Haber-Kamera: Zeki GÜNAL/İSTANBUL,(DHA)
İstiklal Caddesi'nde Galatasaray Lisesi önünde oturma eylemi yapan "Cumartesi Anneleri" olarak bilinen kayıp yakınları için polis yoğun güvenlik önlemi aldı. Caddenin bir kısmını kapatan çevik kuvvet polisleri eyleme katılmak için alana giren kişileri üst aramasından geçirdi. Eyleme katılanlar didik didik arandı. Daha sonra eylem başladı. Yapılan basın açıklaması ve konuşmaların ardından eylem sona erdi.
574 haftadır biraraya gelen grup, geçen hafta, eyleme bir saat kala gerçekleşen canlı bomba saldırısı nedeniyle toplanamamıştı.
Son Dakika › Güncel › Cumartesi Anneleri'Ne Yoğun Güvenlik Önlemi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.