Dünyaca ünlü boksör Muhammet Ali'nin cenaze töreni için Amerika'ya giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze törenin ardından yurda döndü.
Efsane boksör Muhammet Ali'nin cenaze törenine katılmak için önceki gün eşi Emine Erdoğan ile birlikte ABD'ye giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TC "TUR" ile saat 17.10'da Atatürk Havalimanı'nda iniş yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı havalimanına TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci ve bazı ilgililer karşıladı.
Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, devlet Konukevi önünde bekleyen makam aracına binerek havalimanından ayrıldı. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Cumhurbaşkanı Erdoğan Amerika'dan Yurda Döndü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.