Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı

30.05.2020 19:57  Güncelleme: 09:43

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır ve Hakkari'de şehit olan güvenlik görevlileri için başsağlığı mesajı yayımlayarak "Rabbim kahraman güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun" dedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır ve Hakkari'de şehit olan güvenlik görevlileri için başsağlığı mesajı yayımladı.

"SON TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLENE KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyarbakır'da silahlı saldırı sonucu şehit olan polis memurumuz Atakan Arslan ile Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Uğur Bora ve Piyade Er Mehmet Günay'a Allah'tan rahmet, ailelerine, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Mekanları cennet olsun.

Ülkemize yönelik terör tehdidi sona erene, son terörist etkisiz hale getirilene kadar terörle mücadelemiz kesintisiz ve kararlı bir şekilde devam edecektir. Rabbim kahraman güvenlik güçlerimizin yardımcısı olsun." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehitler için başsağlığı mesajı - Son Dakika


Advertisement