Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Sözler: Kemal Gidici - Son Dakika
Güncel

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Sözler: Kemal Gidici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 seçim kaybetmesine rağmen hala partisinin başında bulunan Kılıçdaroğlu'na "Tek adam sensin" deyip, "Er ya da geç Kemal gidicidir!" dedi.

12.03.2017 19:52  Güncelleme: 21:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Er ya da geç Kemal gidicidir" dedi.

İşte Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu ile ilgili sözleri:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 7 seçim kaybetmesini rağmen koltuğunda oturduğunu belirterek, "Senin arkadaşın Kandil ise Kandil'dekiler ile berabersin. ya bunlar kan kusanlar değil mi? Bunlar bu ülkeyi bölüp parçalamak isteyenler değil mi? Şimdi çıkmış ana muhalefetin başındaki zat milleti aldatmak için yalan söylüyor. ya dürüst ol.

"TEK ADAM SENSİN"

Tutturmuş bir tek adamlık. Varsa yoksa tek adam sensin ya. 7 seçim kaybettin hala partinin başında duruyorsun. Eğer senin partinin mensuplarının iradesine saygın olsa bırakıp gitmen lazım. Partinin tabanına saygın olsa bırakıp gitmen lazım. Aldığın oylar ortada hala partinin başında duruyorsun.

"KEMAL ER YA DA GEÇ GİDİCİDİR"

Batıda bir parti başkanı iki seçim kaybetse hemen istifasını verip gider. Ama bunda öyle bir nezaket yok. Anlamaz o işten. Ama er ya da geç Kemal gidicidir. Zira mensubu olduğu parti bu yükü daha fazla taşıyamaz. Bu terazi bu kadar sikleti çekmez.

"ÖYLE ÇIKMIŞ GELMİŞ YOLA"

Demokrasinin gücü üstün muhalefetten gelir. Bunun güçlü muhalefet diye bir şeyi yok. Bütün bu değişiklik çalışmalarında Cumhurbaşkanlığı ile başbakanlık başka bir partiden olursa ne olacak diyor. Dersini çalışmamış. Bu 18 maddeyi okumamış. Öyle çıkmış gelmiş yola.

Erdoğan\'dan Kılıçdaroğlu\'na Çok Sert Sözler: Kemal Gidici
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Çok Sert Sözler: Kemal Gidici - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement